|
Meruňka z pecky, 1.3.2016 Kdo nevěří ať tam běží.Tchýně má v zahradě meruňku z pecky. Je už vzrostlá a má krásné, šťavnaté plody s příchutí i velikostí broskve. Strom je tak divoce rostlý,(jak vrba),že nelze sklízet. Po spadnutí na zem je z nich,,marmeláda". Až budou, tak... celý příspěvek > |
 |
Omlazovací a prosvětlovací řez starých jabloní, 25.2.2016  Po. Foto před je tady: |
 |
|
 |
Omlazovací a prosvětlovací řez starých jabloní, 25.2.2016  Dobrý den,
chtěl bych Vás poprosit o radu. Pronajal sem si od města sad, o který se cca 25 let nikdo nestaral. Byl plný vzrostlích náletovek a šípků prorustající až do korun stromů. Během prvního roku se mi podařilo sad vyčistit a zjistil sem že... celý příspěvek > |
 |
Česnek v zemi?, 23.2.2016 V sobotu na zahradě jsem viděl jak všechen česnek se ukazuje jak roste. Vidím, že to dlouhé moření těm 1cm kořínkům nijak neublížilo. |
 |
Jak na starý sad plný náletů, 11.1.2016 To je krásně veršované a taky pravdivé. Bohužel pro tazatele asi nepoužitelné. |
 |
Likvidace pýru, 13.12.2015 Já použil starou podlahovinu, lze použít i starý koberec. Po dobu, co zaplevelené místo je zakryté pochopitelně nic nepěstuji. Po odkrytí záhon čisťounký, pýr a jiný plevel zetlel a žížalky spapaly. |
 |
Lehani si merunky, 9.12.2015 Já mám jednu starší (27r) VP meruňku podepřenou pro jistotu už 4roky i v zimě. Nevím jestli by váš návrh pomohl u tak vzrostlého stromu.,,Na Slovácku sa říká : Ohýbaj stromek dokáď je mladý! " Platí to i o výchově našich potomků. Ohýbaj... celý příspěvek > |
 |
Česnek v zemi?, 8.12.2015 Taky by mne to zajímalo. Já česnek,,píchal" 17.10. Podívejte se na stránky p. Kozáka, třeba se něco dočtete v dotazech.Já mořil v Sulce 10hodin, protože jsem se opozdil na cestách. Vekan měl 1cm kořínky. Po oschnutí jsem mořil Rovralem 20minut. (Jak... celý příspěvek > |
 |
Jak využít roztok Sulky po moření česneku?, 30.11.2015 Po 2,5hod. hrabání se na netu jsem našel i odpověď pana Kozáka!
Irena Kvitová: ROVRAL Aquaflo07.11.15 13:38
Dobrý den,
chci se zeptat, jak naložit s přípravkem ROVRAL Aquaflo (po namoření česneku), zda je možno jej využít i jinak - jako... celý příspěvek > |
 |
Jak využít roztok Sulky po moření česneku?, 30.11.2015 Na mých 240-260ks česneku spotřebuji 1,5l roztoku. |
 |
|
 |
Jak využít roztok Sulky po moření česneku?, 30.11.2015 Jak využít roztok Sulky po moření česneku? Po dalším zředění tím zalijte vysazené stroužky.--Tak uvádí pan Kozák.
A jak mám využít roztok Rovralu, také tak. Jaké jsou vaše názory??? |
 |
Česnek v zemi?, 18.11.2015 To máte pravdu. Já letos toho sadil méně než jiné roky. Obyčejně 280-300ks, na moji spotřebu stačí. Takže mezi poprcháním jsem to stihl, ale zas tak moc se mi to nematlalo. Kdyby ten sadbový Vekan byl uložený v suchu, tak bych s vysázením ještě... celý příspěvek > |
 |
Česnek v zemi?, 17.11.2015 Dnes po roce jsem si opět zapíchal! Česnek do země! Dukát-68ks, Kavkaz-44ks, 123ks Vekan. Teplota půdy 9°C. |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 29.10.2015 Já ryji až je opadlé listí ze stromů.Zatím do mne ryje manželka.
Na rytí používám obyčejný rýč. Značkový jsem použil u kamaráda a záhy ho požádal se slovy jestli chce pomoct, ať mi svěří obyč. rýč. |
 |
Říjnová sklizeň, 13.10.2015 Já mám zahradu na Zlínsku (192m/m) a kromě Ontárií mám vše sklizeno. |
 |