|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Gascoigneho šarlatové, 19.10.2012 Už bohužel ne, strom dožil - byl to čtvrtkmen na M4 a vydržel 50 let - šířku koruny měl přes pět metrů a jablek spoustu. Ráda bych ho měla znova, ale musím počkat, až se mi někde časem udělá vhodné místo, zatím ho nemám kam dát. Proto se tu u mne... celý příspěvek > | | Gascoigneho šarlatové, 19.10.2012 Gascoigneho = ňam, ňam ... Lída | |
| | Jahody - přesazení a plození, 19.10.2012 Teď je pozdě. Jahody se sázejí od srpna do září, pak až zjara, to ale první rok méně plodí. Sázejí se nové odnože (sazenice), staré se nepřesazují. Lída | | Zná někdo název této květiny, 19.10.2012 Také jsem hledala - tohle je něco podobného - stejná čeleď -, ale "to" to není... Lída | | Zahrada Dafral, 18.10.2012 Měla jsem od nich nějaké venkovní rostliny asi před pěti roky - tehdy sice byly malé, ale v pořádku (Chtěla jsem sazaník a větší jinde stál moc. Ten můj tehdy stál asi 90,- a měl 10cm. Ale teď už je to solidní keř).Někde mají za stejné ceny větší -... celý příspěvek > | | Co je to za rostlinu?, 18.10.2012 Říkalo se to, já vždycky tak dva - tři na zahrádce pro jistotu nechávám . Lída
| | Zná někdo co je to za odrůdu?, 18.10.2012 Z jabloní, co jsme mívali a máme, mi to připomíná Lord Lambourne... Lída | | Mandlový keř. Jaký pořídit?, 18.10.2012 Ale chtělo by to, aby p.Martin napsal něco o té své zahradě - polohu, světové strany, zeminu, jestli tam fouká, nebo je chráněná ve městě u domu... Lída | | Jaká odruda boruvky je nejlepší?, 18.10.2012 Aha, tak to znamenalo dvouleté a tříleté - - a já si říkala, co to je za specielní odrůdy, že znám jen vytrvalé... Lída | | Mochna křovitá, 17.10.2012 Chce seříznout poměrně dost každé jaro, sama ji řežu tak 15cm nad zemí a keřík vyroste do 50cm (mám nižší druh). Ale v případě potřeby se dá přistřihnout i kdykoliv během roku. Lída | |
| | Jakou broskvoň?, 17.10.2012 Klasika - Red Haven. Lepší neexistuje. Lída | | Jaká třešeň (odrůda) je nejlepší co se chuti týká a množství plodivosti?, 17.10.2012 Martine, vy se ptáte na věci, na které se těžko odpovídá. Třeba tahle vaše otázka... Chcete třešeň... Většinou nejsou samosprašné - máte nějaké jiné v okolí? Chcete vysoký nebo nízký strom? Má to být srdcovka nebo chrupka? Má být raná nebo pozdní?... celý příspěvek > | | Jaká odruda boruvky je nejlepší?, 17.10.2012 Ony borůvky dvouletky a tříletky nějaké existují?? A které borůvky - kanadské, kamčatské nebo indiánské??? Nejdříve by to chtělo si něco o nich přečíst, záleží, i jaké máte v místě podmínky. Kanadské potřebují připravit vhodnou zeminu, v normální... celý příspěvek > | | Zásilková zahradnictví, 16.10.2012 Loňský rok zjara jsme od p.Žižky objednávali, všechno přišlo v naprostém pořádku, vzhledem k ceně dost velké rostliny. Lída | | Nemoci kaktusů, 16.10.2012 A co jeho kořeny? Ta zem je nějak mokrá, už měl být dávno na suchu... Lída | |
|
|
|
|