|
Příspěvky uživatele - 22.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak říznout špatně rostlou třešeň, 12.4.2018 Děkuji za odpovědi,
stříhnu spodní větve, takže korunka bude tak v 90 cm a zkusím pár výhonů zaštipnout. Ale jinak už ji nechám žít tak, jak roste.
Na rozdíl od třešně Burlat v příspěvku výše ta naše Regina opravdu po loňském celkem... celý příspěvek > |  | Jak říznout špatně rostlou třešeň, 10.4.2018  A zde aktuální foto: |  |
|  | Jak říznout špatně rostlou třešeň, 10.4.2018  Dobrý den,
uplynul rok a jsem zde opět s dotazem. Třešeň jsem loni řízla (viz foto) a třešeň se odvděčila tím, že vytvořila nové větve, sice ne úplně tam, kde jsme si přáli, ale rozhodně založila korunku lepší.
A teď nevím, co dál, jestli... celý příspěvek > |  | Loni vysazená meruňka - střihnout nebo ne, 30.3.2017 Děkuji za odpovědi. Procházela jsem si zde komentáře k řezu ovocných stromů a získala dojem, že lepší než kotlovitá koruna u meruněk je klasická s terminálním výhonem, protože kotlovitou korunu je nutné ještě v prvních letech řezem víc tvarovat,... celý příspěvek > |  | Jak říznout špatně rostlou třešeň, 29.3.2017 Děkuji moc za vysvětlení, udělám to, jak mi radíte. Vůbec jsem netušila, že se takto dají větve opravdu vypěstovat. Irena |  | Nerašící na podzim vysazená meruňka, 11.4.2012 Děkuji za návod, podle obrázku dnes větve odříznu a zavoskuji. Dám meruňce ještě šanci a budu ji držet palce, ať vyraší. Každopádně dám vědět, jak to s ní dopadlo.
Ještě jednou děkuji všem za reakce, Irena |  | Nerašící na podzim vysazená meruňka, 10.4.2012  A ještě jedna fotka. |  | Nerašící na podzim vysazená meruňka, 10.4.2012  Pokusila jsem se pořídit lepší fotky. Stromej je zákrsek, jestli mi poradíte, jak ho říznout, budu vám moc vděčná. Irena |  | Nerašící na podzim vysazená meruňka, 8.4.2012 Dobrý den,
na podzim jsme vysadili meruňku a zatím na ni není vůbec vidět, že by nasazovala pupeny. Je ještě čas a může vypučet nebo se neuchytila a je na čase koupit nový stromek a zasadit ho ještě teď na jaře?
Irena |  |
 |
|
|
|