|
Příspěvky uživatele - 168.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ornithogalum Dubium, 23.4.2014 Já jsem také dostala nyní -v dubnu k mému svátku tuto květinu.Prosím o radu jak ji pěstovat dále, aby kvetla příští rok apod.Děkuji Marcela |  | Levandule s milionBells, 8.4.2012 Tak fajn, děkuju! Ted tady chumelí, takže mám trochu depresi, ale jsem ráda, že už nemusim kytičky trápit dalším přesazováním... |  |
|  | Co se hodí na jižní stranu?, 8.4.2012 Hurá, hurá... to jsem ráda...
|  | Co se hodí na jižní stranu?, 8.4.2012 A co levandule? Myslíte, že by tam mohly být? Bydlím ve 12. patře na jihozápad... v létě to tam paří strašně moc... |  | Levandule s milionBells, 8.4.2012 Chtěla bych se poradit, jako začátečník:-). Dala jsem do společného truhlíku na balkon levandule a mezi ně milionbells. Vím, že levandule chtějí spíše vysychat a milionbells zalévat, myslíte, že je mohu takhle nechat? Je to dlohý truhlík a na krajích... celý příspěvek > |  |
|
|
|