|
Příspěvky uživatele - 77.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč borůvky kvetou na podzim?, 2.8.2008 Dobrý den, ráda bych se zeptala co s borůvkama, které kvetou na podzim... na jaře pak už jsou vysílené a moc květů a pak ani plodů nemají... mám je na podzim sestříhat? Nevím, co to je za odrůdu, jsou šišaté a ploděj nějak začátkem června, takže... celý příspěvek > |  | Chmel, 2.8.2008 Dobrý den, mám okrasný chmel, koupila jsem ho normálně v zahradnictví... a vůbec se mi nedaří, aby kvetl, čím to je... nebo musím mít samčí a samičí rostlinky nebo jak to je? A další věc, myslíte, že se po pergole pnout nebude, že musí mít... celý příspěvek > |  |
|  | fikus benjamin, 28.10.2007 Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli nevíte, proč můj fikus má zvlněné listy... nejsou lesklé, jsou takové spíš matné a přijde mi, jako by v nich chyběla šťáva... prostě jsou takové bez života... nepůsobí na mě zdravě... mojí mamce se to taky stalo...... celý příspěvek > |  | sušení minidýně, 20.10.2007 Dobrý den, chtěla bych si nechat poradit, kdo má zkušenosti se sušením minidýní... ale myslím tím v celku, aby pěkně vyschla a nedeformovala se... Minulý rok se mi tak divně zdeformovaly... trochu některé i zahnily... prostě nevím jak na ně a je mi... celý příspěvek > |  | Poznáte rostliny na snímku?, 16.10.2007 Spíš mi to připomíná nějáký druh vrby....ale nejsem odborník, tak to neberte vážně |  | Kdy ostříhat pokojový ibišek, 11.10.2007 Já nejsem pěstitelem ibišků... protože to je, pro mě, moc náročná kytka, chce furt stříhat a hnojit... , ale někde jsem slyšela, že se má stříhat v lednu... |  | Projekt na zahradu - kolik stojí?, 10.10.2007 Dobrý den, určitě souhlasím s tím, že příroda nás stále bude překvapovat, ale určitě bych nezavrhovala lidi, kteří ikdyž nemají školu v oboru, tak třeba mají mnohaleté zkušenosti a taky si s tím vystačí... Nezlobte se, ale návrh zahrady je také... celý příspěvek > |  | zátiší, 8.10.2007 Katalpa je dobrý nápad, mám ji na zahradě, nevím jak se ten druh jmenuje, ale má listy zelené s nádechem do vínova a hodně lidí se u ní zastavuje a obdivuje ji. Možná spíš mladé lístky jsou zvarvené do vínova a pak zezelenají, to je asi přesnější...... celý příspěvek > |  | Ananas, 8.10.2007 Dobrý den, souhlasím s postupem, který radí paní v příspěvku... myslím, že tam ještě na květináč natáhnout igeliťák . Sama jsem ho taky pěstovala, ale pak nakonec letěl, protože ať se to jdá nebo ne, ale docela zabírá místo... jeho listy jsou hodně... celý příspěvek > |  | Jak hodně posekat před zimnou..., 5.10.2007 Dobrý den, zajímalo by mě, jak asi vysoký trávník by měl zůstat před zimnou... a do kdy je možné sekat... díky |  |
|  | Zámková dlažba a plevel, 3.10.2007 Já si pamatuju, že když nám dělali na vesnici zámkovou dlažku, takže když to pak posypali tím jemným pískem, tak říkali lidem, ať to hned nezametaj a neuklízej , že se to musí hodně zašlapat, aby pak neprorůstal plevel... teď je vidět, kdo to... celý příspěvek > |  | Cihlová cesta, 3.10.2007 Ahoj, švagr si z toho udělal stání na auto a po čase... nebyla to nějáká dlouhá doba... třeba 3-5 let... se začaly drolit a byl z toho docela bordel... no ale třeba někde udělal chybu... ale s tím už fakt neporadím... možná s tím vytvořit... celý příspěvek > |  | zásilková zahradnictví, 2.10.2007 Asi před týdnem mi dorazila zásilka od pana Basíka a mohu jen doporučit... Rostliny byly ve výborném stavu a dorazily všechny tak, jak jsem chtěla... |  | nová zahrada a pes, 2.10.2007 Dobrý den, já bych se nebála nechat fenu běhat volně všude, jen ji musíte trochu vyjít vstříct... Naši taky mají větší plemeno a je praštěná a potrhlá a pořád něco hrabe... když pes začně dělat díry, tak se říká, že se tam má dát, do toho místa, jeho... celý příspěvek > |  | Ostružiny, 1.10.2007 Já teď vystříhávám šlahouny, které rodily letos. Stříhám je až u země. Nové vyhnané šlahouny taky zkrátím, ale jen o kousek, vyvážu je, aby je silný výtr nepolámal... Je pravda, že na jaře jsou některé omrzlé, ale úroda letos byla famózní, takže to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|