Příspěvky uživatele - 182.192

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sázení nově koupených keřů, 6.4.2012
Moc hezká popínavka a mráz snese bez problémů.  Ale k té Azalce co vám uhynula - azalka je opadavá a mě teprve nyní začíná rašit. Jestli jste jí sázela teprve loni napodzim je možné že se ani kořeny ještě nerozrostly. Já bych jí ještě dala... celý příspěvek >
Proč krokusy nechtějí kvést?, 5.4.2012
Jarní cibuloviny se hnojí hned jak vylezou první špičky, letos už vám asi nepokvetou. Příští rok zkuste ten cererit.
Sázení nově koupených keřů, 5.4.2012
Zimolez vydrží hodně, držím palce.
Nojo, jsem už pár let v důchodu a na kupovat nemám množím si zajímavé keře z větviček.a tak nevím co všechno - v zájmu vydělat - se dneska prodává.
Děkuji za radu, je to velký 7 let starý keř a větvičky jsou živé.Listy jsou omrzlé a opadávají. Je v zahradě ale takové holomrazy jako letos jsme tady ještě neměli.
Pro paní Lídu - já jsem taky vyučená zahradnice ale ještě jsem takový bal aby ho bylo třeba rozrušit neviděla. Pravda je že už nic nekupuji, množím si sama a v tom to asi bude. Moje zkušenosti praví, že většinu lidí vůbec nenapadne že rostliny je... celý příspěvek >
Ono hlavně záleží na tom kde je kupujete. Jestli v obchodních centrech tak rostliny bývají nezalévané, přeschlé. Před zasazením je nutné je namočit a po zasazení zalévat. Kořenový bal se rozrušovat nemá. Ale azalky, brslen i cesmína mají raději... celý příspěvek >
Poznáte, co to je?, 5.4.2012
Možná že je to jedno, chcete-li mít plodící rostlinu stejně je třeba jí naroubovat. Nejlepší podnož je z citronového semínka a naroubovat už můžete pomeranč nebo mandarinku dle vlastního výběru. :-)
Proč rezaví thuje?, 2.4.2012
Já mám zkušenost že thujky a cypřiše rezaví, když nemají dost světla (třeba u zdi) a nebo dost vody. Mají rádi vlhou půdu.
Sedmikráska, 2.4.2012
Já jsem zbírala semínka ze sedmikrásek venku rostoucích a volně pohazovala do trávníku. Mám jich už plno a je to nádhera!!!  Taky nechápu proč je chce někdo zničít. Kvetou celé léto a snesou sešlapávání.  Myslím že koupit semeno se dá jen... celý příspěvek >
Pomozte určit jarní květinu, 2.4.2012
Určitě zplanělá hyacinta. Ono když zasadíte do zahrady cibulku kterou jste dostali s květem v květináčku, bývá vysílená rychlením a další roky zplaní. Mám v zahradě pár pěkných a pár takových jako je tady na obrázku. Ladoňku mám taky v různých... celý příspěvek >
Hlíznaté begonie, 2.4.2012
Přímé slunce jim vyhovovat nebude, jestli nemáte možnost dát je aspoň do polostínu tak je zkuste zastínit hlavně před poledním sluncem.  Já begonie miluju, mám je už několik let, letos jsem přikoupila 3 hlízy barev které jsem neměla a smutně... celý příspěvek >
Anturie, 2.4.2012
Ze semen opravdu nevím, zatím jsem množila jen dělením. Kolem původní rostliny se vytváří spousta malých, ty je možno bezproblému oddělit.
Hlíznaté begonie, 2.4.2012
Olámat určitě ne, podruhé by vám nemusely narašit. Já bych je zasadila s klíčky nad zem a hlavně dala na světlo, třeba na okení parapet. Jestli je dáváte přímo do zahrady tak zaklopit sklenicí aby byly jako ve skleníku. Zesílí a pokvetou o to dříve.... celý příspěvek >
Copak mi to roste?, 2.4.2012
Ano ochutnali jsme, bohužel je hořký. :-) Ale Akebie pětičetná je nenáročná popínavka a velmi dekorativní.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika