Příspěvky uživatele - 210.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 16.5.2010 Obsahuje fotku
Tak tohle jsem řešil také, napřed jsem dal na radu rádoby odborníků ze stavebnin a z nejmenovaného hypermarketu pro kutily, kteří mi radily šamotovou moučku z vodním sklem. Slepil jsem na zkoušku 2 cihly k sobě a můžu říct že po týdnu byla malta... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 13.5.2010 Obsahuje fotku
Tak vás zdravím.Také jsem trochu kutil a postavil si vlastníma rukama venkovní krb z udírnou a pečícím kamenem.Stavbu jsem provedl z toho co jsem kde našel kupované jsou akorát starší šamotky a samozřejmě maltové směsi.Krb je celý jen z mé hlavy,... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 5.5.2010
Vitis montana má jedno synonymum, pod kterým je podstatně známější a sice Vitis riparia, u nás se má hodně podnožových rév krev tohoto botanického druhu.
Co vaše réva?, 3.5.2010
Také jsem čekal, že to bude lepší, nejhůř dopadly modré odrůdy. Ale Beloje čudo, Talisman, Kišmiš záporožskij, Viktoria, Vostorgy atp. ukázaly velmi slušnou odolnost k mrazu.
Nejsuchovzdornější podnož, 3.5.2010
Podle P. Pavlouška jsou k suchu nejodolnější podnože Kober 5BB a Craciunel 2.
Co vaše réva?, 3.5.2010
Konečně se mi povedlo zpracovat výsledky přezimování po letošní zimě. Závěry se po jedné tvrdší zimě dělat nedají, ale na druhou stranu je vidět, že s touto zimou si dobře poradily zejména americké bezsemenné odrůdy.
Čerpadlo, 3.5.2010
poradte mi velikost čerpadel pro jezírko koupací velikosti cca 100m3. Vedle jezírka chci umístit šachtu s přívodem od guly a skimeru, budou tam i zapojena čerpadla "na sucho". odtud uvažuji tlačit jedním čerpadlem do filtru na povrchu vodu a... celý příspěvek >
Vytvoření roviny, 2.5.2010
Jak se mi podaří vytvoři rovnou plochu trávníku?.. mám plochu cca 100m2,kterou potřebuji srovnat, ze třech stran je drátěný plot, olemováno plastovým obrubníkem pro vytvoření roviny, ale co dál?jak to ideálně srovnám?.. je tam udělaná navážka... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika