Příspěvky uživatele - 210.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 26.11.2010
Je fakt, že papriky vyžadují teplejší podmínky než rajčata, ale jinak nevidím důvod, pro který by neměly být v jednom skleníku. To je jen pověra. Běžně máme ve velkém skleníku papriky a rajčata vedle sebe. Papriky vyžadují také lepší výživu než... celý příspěvek >
Pěstování vína ve skleníku, 11.11.2010
Mohlo by se jednat o vadnutí třapiny nebo hroznů, v obou je na vině nevyvážený příjem živin (Ca a Mg). Pro začátek zkuste přihnojit hořkou solí teď na podzim zarýt anebo postřik na list v průběhu vegetace.
Odrůda Attika, 24.10.2010
24:4:2009 byla zasázena na jižní stranu dřevěné chaty.Prospívá dobře, hrozny jsem samozřejmě ještě neochutnal. 
Co vaše réva?, 7.10.2010
Vostorg originalnyj neboli Beloje čudo je přinejmenším tak dobré jako samotný Vostorg. Raný, velké bobule a podle mých dosavadních zkušeností je odolnější k padlí.
Šterbinový filtr, 26.9.2010
nádrž by měla být velikosti cca 90m3, ryby také, ale minimum... myslíte použít raději prvnš síto a místo vortexu využít volný prostor na další komoru filtru?(co do komory za materiál?)
Bezsemenná réva, 26.9.2010
Pro změnu v evropské databázi jsem našel, že Attica Seedless je tmavá (black nebo noir), takže by to Attica mohla být. Otázkou je, jestli řecké odrůdě vyhovuje naše podstatně chladnější klima. Mě letos silně zklamal americký Jupiter, bobule se... celý příspěvek >
Šterbinový filtr, 26.9.2010
zvláštní důvod nemám, jen mě napadá, že vortex pobere hrubší částice a ten zbytek by pročistil štěrbinový,,, špatnej krok?rád se nechám poučit, jestli je to zbytečné a plýtvání místem, jak říkáte... je pravda, že to zabere zas dost místa a dá se... celý příspěvek >
Šterbinový filtr, 24.9.2010
chci se zeptat.., uvažuji o využití štěrbinového filtru s mikorotahokovem, ale nevím, jak to správně umístit, filtraci budu mít mimo, vedle jezírka pouze šachtu s čerpadlem, odtud tlačit vodu do venkovního vortexu a pak filtrace, ten štěrbinový... celý příspěvek >
Zakrytí okrajů jezírka, 24.9.2010
chci se zeptat, čím máte vyřešeno oddělení hluboké části od mělké?vypadá to dobře a něco takového bych chtěl také realizovat
Stolní odrůdy, 18.9.2010
Calastra nebude u nás moc rozšířená. Podle mého názoru se nejedná o typickou stolní odrůdu, ale na pergoly se hodí. Její popis je tady. Podle rodičů se jedná o křížence Merzlingu a Gm 6495-3, což je další "dítko", které předal prof. Kraus do... celý příspěvek >
Problémy s Goji, 15.9.2010 Obsahuje fotku
po zhlédnutí obrázku musím konstatovat, že vás někdo napálil, jinak proti plísni je dobré vetrání rostliny aby osychala a nebudě se tak plísen tvořit.na rostlinách kustovnice staré listy odumírají a opadají a nové je nahradí bez problému
Vinná réva neroste, 12.9.2010
Takto malé sazenice bych určitě na podzim nezastřihoval, to se dělá jen u sazenic, které přerostou výšku drátěnky. Zastřihnout je ale bude potřeba až na jaře, pravděpodobně na dvě spodní očka, aby se mohl příští rok zapěstovat kmínek.
Vinná réva neroste, 12.9.2010
Myslím, že se nic neděje. Teď už je na nějaký růst révy pozdě a taky zima. Důležitější je, aby réví dostatečně vyzrálo a vydrželo přes zimu.
Tlak vodárny, 20.8.2010
chci se zeptat, jak lze zvýšit zapínací tlak u vodárny, resp.ve studni čerpadlo a tlak.spínač na expanzce má rozpětí 2-3.5 atm. Problém je ten, že když zapnu závlahu trysky vyjedou, ale postupně klesá tlak a až jsem na 2atm, tak zapne čerpadlo a... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 20.8.2010
Mají tam popisky u každé odrůdy, nebo alespoň loni měli.
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika