|
Co je to na listech?, 4.10.2012 Na listech je již mnohokrát probíraná rez hrušňová |
 |
Jakou odrůdu jahod a kde objednat, 13.9.2012 Kdyby neměly kořeny, bylo by to horší. Menší listová plocha, menší odpar vody, lépe zakoření.Ideální sadba. |
 |
|
 |
Co vysadit za česnek?, 13.9.2012 Lído, dovolím si oponovat.Třetím rokem pěstuji česnek, pocházející z jižní Francie a kupodivu tuhle zimu přežil lépe než naše odrůdy. Vysvětlení nechtějte, jsou věci mezi nebem a zemí. |
 |
Co vysadit za česnek?, 13.9.2012 Mám takový dojem, že letos do maloobchodu nebyla dodána žádná sadba. Kozák nedodával, Moravoseed taky ne. I za těch 270 je to konzum. |
 |
Choroba nebo škůdce?, 12.9.2012 Typické listy po zasažení postřikem typu Roundup. Někdo byl šikovný. |
 |
Je to choroba?, 2.9.2012 Pokud Vám to na rozdíl od stromu vadí, očistěte lišejník ocelovým kartáčem. |
 |
Mountfield nebo Vari, 2.9.2012 Před 13 lety jsem se také rozhodoval, co koupit na zahradu za traktůrek. Nakonec jsem koupil slovenský Agzat s motorem Honda. Dosud naprostá spokojenost. |
 |
Plísen okurková, 1.9.2012 Ortiva je určena pro preventivní postřiky. Pokud už jsou rostliny napadeny, nezabere. Takže výsledek 0 by měl být výsledek očekávaný. |
 |
Svestka neroste, 21.6.2012 Předloni na podzim jsem zasadil hrušeň, za celý loňský rok přírůstky 20 cm. Letos již přes půl metru. |
 |
Choroba zemiakov, 24.5.2012 Nestříkal jste proti plevelům? |
 |
|
 |
Prosím o radu kolem hyacintu, 3.5.2012 Normálně přes tuto prapodivnou zimu zmrzly jako mnoho jiného. |
 |
Setí mrkve, 12.4.2012 Karotka řádky 20-25 cm, v řádku 5 cm od sebe. Mrkev pozdní řádky 30 cm, v řádku 8 cm. |
 |
Česnek, 12.4.2012 191.172 nepěstujete ruský paličák? |
 |
Česnek, 2.4.2012 Tak ono je to celkem logické. Písčitá zem se rychleji rozehřívá, česnek v teplé zimě je ve vývoji dál, ale také rychleji chladne aproto je náchylnější na zmrznutí. Nikdo si nepamatuje, že by česnek vymrznul a my jsme to viděli na vlastní oči. To je... celý příspěvek > |
 |
Česnek, 31.3.2012 Přežije, pokud je ve správné vývojové fázi. Pokud je už ve vývoji dále vlivem vysokých teplot jako letošní zimu a přijdou náhlé silné mrazy, tak může vymrznout stejně jako ozimy. |
 |