|
Příspěvky uživatele - 92.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata ven?, 28.4.2013 Vyplatí se počkat, ven bych ještě určitě sesázel. Rajčata zasazená později růst rychle doženou díky vyšším nočním teplotám. |  | Meruňky Pincot a Kioto, 28.4.2013 Pinckot mi jede třetím rokem krásně, každý rok (i v loni přes zimní teploty -25°C) mi kvete jek nevěsta, pouze v loňském roce jsem ale meruňku neochutnal (mráz 18.5.). Kioto zatím nemůžu hodnotit, kvete letos prvně, ale ze všech mých meruněk má... celý příspěvek > |  |
|  | Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 28.4.2013 Dá se s tímto tvrzením souhlasit i nesouhlasit. Neni to tak dávno, kdy náš dům obklopovaly pouze sady a pole, dnes máme okolo zastavěnou každou proluku (včetně jednoho satelitu) a je fajn pozorovat, jak doktoři, právnici, podnikatelé a další se snaží... celý příspěvek > |  | TopTaste?, 23.4.2013 Já bych ho Ferdo spíše střihnul "pod okousaným místem", ale asi to máš vyzkoušené.. |  | Nádoba na naložení masa, 10.4.2013 A co takhle zelňák? |  | Úroda ze semínka z kupované papriky ze supermarketu, 7.4.2013 Jmenují se Ramiry a jsou super... Loni jsme měli veliký výnos, letos to snad bude podobné. |  | Vytahla rajčata, 7.4.2013 Případně odřízlý spodek petky... |  | Pěstování rajčat 2013, 7.4.2013 Pro rajčata bohatě stačí spon 60x60, a to bez ohledu na odrůdu.
|  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 6.4.2013 Ba naopak, zatím mě nic nezklamalo... Počínaje termoprádlem, přes moto nabíječku, hobby nářadí a konče třeba led žárovkama... |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 6.4.2013 Od pondělka budou vruty k dostání za 179Kč/ks v Lidlu, můžete kouknout, jak vypadají. Ostatně, mám kladné zkušenosti s výrobky Lidlu. |  |
|  | Celoroční stan na zahradě legislativa, 5.4.2013 Ještě že nám nikdo nevidí na zahradu...
To neřešte, vždyť jste ho postavila před měsícem... ať Vám dokážou opak.
|  | Celoroční stan na zahradě legislativa, 4.4.2013 Přesně to popsal host 142.147, stavební úřad k postavení stanu opravdu nepotřebujete.
Mirku, udírnu Ti maximálně sousedi závidí (vzhledem k vlastní recyklaci výrobků na zahradě), proto sepisují nesmysly. Asi bych jim tvrdil, že jsem udírnu... celý příspěvek > |  | Mochyně peruánská, 4.4.2013 Sám jsem pěstování Mochyně zabalil, dozraje maximálně 5% plodů a rostlina zabere místa, jako rozrostlý rybíz. Už jí nedám šanci... |  | Kompotovice, 2.4.2013 Vypálitelné to bude, pitelné nikoli. A když, tak počítejte s bolestí hlavy druhý den... |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 31.3.2013 Zazanamenal jsem největší propad pupenů u Pincotu odhaduji 50%), ostatní meruňky (Kompakta, Vecot, Bergeron, Kioto) vypadají bez poškození. Slivoně vypadají taky dobře
Martin, ostravsko |  |
 |
|
|
|