|
Příspěvky uživatele - 184.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
vlašské ořechy, 18.9.2007 Díky, manželovi jsem vše přečetla a ořechy budu sušit venku ve větraném přistavku. Určitě dam vědět, jak jsem dopadla, Jarka |  | vlašské ořechy, 18.9.2007 Vážený pane Petře, děkuji mnohokrat za radu ohledně uskladnění vlašských ořechřu, jen ted mam problem s manželem, ten mi tvrdí, že je nemam ani vylupovat z vrchní zelené slupky, já myslím že se slupka sundat musí, jestli Vám nepripadam naivni, prosím... celý příspěvek > |  |
|  | vlašské ořechy, 16.9.2007 I ja mam spatne zkusenosti se susenim orechu, byly vyschle a horke. Susila jsem je vyloupane v kuchyni, v chladne mistnosti okamzite zacaly plesnivet. Prosim poradte, opet uz zacinaji padat, alespon letos bych si na nich chtela s rodinou... celý příspěvek > |  |
|
|
|