Příspěvky uživatele - 175.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Návod na begonii Bonfire, 21.4.2012
dobrý den! rozhodla jsem se letos vysadit do truhlíků begonii Bonfire. Na internetu jsem našla prodej jejich hlíz, rostlinky mi přijdou drahé.. Poraďte prosím kdo máte zkušenost s touto květinkou jak ji vypěstovat do krásy z hlízek.. Našla jsem... celý příspěvek >
Co se hodí na jižní stranu?, 20.4.2012
děkuji za tip!! jdu do té Begonie Bonfire! :-) snad seženu sazeničky ještě tento týden.. 
Co se hodí na jižní stranu?, 17.3.2012
Dobrý den zahrádkáři a pěstitelé  přichází jaro a já jsem se rozhodla letos osázet balkon květinkami. Prosím Vás o radu co mi bude prospívat na balkoně který je na jižní až západní stranu, tedy na něj paří slunko od jedné do západu..... celý příspěvek >
Sloní noha - tmavnoucí fleky až velké vyschlé plochy na listech, 16.3.2012
tak vzhledem k tomu že kočku nemáme a mému pěčlivému zalívání v poslední době se přikláník k tomu přelití   ale sem moc ráda protože sem se už bála že mám nějakou epidemii v bytě!!   moc Vám děkuji za uklidňující slova!!! 
Sloní noha - tmavnoucí fleky až velké vyschlé plochy na listech, 1.3.2012 Obsahuje fotku
dobrý den pěstitelé! potřebuji poradit s čím mám tu čest bojovat..! Na mé sloní noze se začaly objevovat u začátku malé hnědé, později zvětšující se a tmavnoucí fleky až velké vyschlé plochy na listech.. flíčky jsou na nových listech i v růžicích... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika