|
Příspěvky uživatele - 25.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Modrá skalice ano či ne?, 17.4.2012 Potom otazka znie: mate niekto zastresenie biobazena, ak ano, mozte sem dat nejake foto?. Samozrejme nie je rozdiel v teplote medzi klasickym bazenom a bio, rozdiel je iba vtedy, ak je zastresenie. Ja som nevidel zastreseny biobazen, preto... celý příspěvek > |  | Přítok ze studny, 16.4.2012 Autor prispevku ma 20m od jazierka potok, takze staci kanalizacna rura, kludne aj mensieho priemeru (co nebude drahe) V jazierku sa umiestni do predpokladanej maximalnej vysky hladiny, pokial ju dosiahne, prebytocna voda odtecie. Treba zabranit aby... celý příspěvek > |  |
|  | Ozonizator ako ho prevadzkovat?, 11.4.2012 Na prvu cast musim odpovedat ano. Neviem ako sa pouziva. AKo som uz v prvom prispevku napisal, jeden predajca mi povedal, ze sa pouziva non stop (sleduje sa redox). U banata je navod, kde je uvedena doba radovo v sekundach. Pokusam sa chovat pstruhy... celý příspěvek > |  | Modrá skalice ano či ne?, 6.4.2012 este znizenie pH kyselina chlorovodikova, alebo sirova. Ja som do bazena daval iba HCl a chlornan sodny (od znameho, kt je prevadzkar na kupalisku) proti riasam som kupil pripravok cca 20e, (vydrz aspon 2 sezony). Popravdu bol som trocha lenivy a... celý příspěvek > |  | Gula vs. skimer, 1.4.2012 K p.Hrkalovi nie je co dodat :-) Bolo to tu uz spomenute v diskusii, mozte to potom menit podla potreby (napada listie date skimer, vytvori sa kal prepnete na gulu) |  | Ozonizator ako ho prevadzkovat?, 19.3.2012 Dobrý deň. Rozmyšľam nad kúpou ozonizátora. Ako sa vlastne prevadzkuje? Ako funguje ozon mi je jasne, ale doteraz som si myslel, že ho napojim a necham trvalo bežať, maximalne budem kontrolovať ORP. Na stranke jezirka.info je návod a tam, je doba... celý příspěvek > |  | Kdy začít krmit rybyčky?, 15.3.2012 Chovatel pstruhov mi povedal, ze on svoje ryby krmi pocas celeho roka. Ale pstruhy su aktivne aj v zime, pri KOI kaproch by som bol opatrnejsi. |  |
 |
|
|
|