|
Příspěvky uživatele - 189.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar ps 500 vynechavanie motoru, 14.10.2013 Zlé spalovanie.Treba nadstaviť karburator? |  | Dolmar ps 500 vynechavanie motoru, 14.10.2013 Mal som vonku sviečku, mala čiernu farbu nie zakarbonovaná.Sviečka by mala mať tehlovú farbu? |  |
|  | Dolmar ps 500 vynechavanie motoru, 14.10.2013 Ako to rozobrať |  | Dolmar ps 500 vynechavanie motoru, 14.10.2013 Som prekvapený, žiadna rada. |  | Red Lane - balerina, 21.3.2013 poprosil by so o radu niekoho, kto má skúsenosti s touto odrodou,
už som bol rozhodnutý, že si kúpim túto balerínu, avšak zarazil ma popis odrody na stránke Fytosu, a to, že plody, teda jablká, sú iba okrasného charakteru a nie sú vhodné k... celý příspěvek > |  | Hnojenie jabloní, 23.4.2012 Dobrý deň,
týmto by sa sa chcel opýtať skúsených zahradkárov, ako hnoja jablone na podpníkoch M9 a J-TE-G, teda konkrétne akým druhom hnojiva a v ako čase počas celého roka
poznáme základné hnojenie, a to tzv. jesenné hnojenie (po opade... celý příspěvek > |  | Aprimira, 15.3.2012 Ja som ju už sadil predminulú jeseň (2010), majú ju v Plantex Veselé aj mala jeden kietok minulú jar, ale počas jarných mrazov zmrzol:((, vyzerá, že aj mráz v túto zimu prežila (až do -30), no uvidíme:))
keď budú plody dám vedieť, aj ja som... celý příspěvek > |  | Jablko Red Devil, 15.3.2012 Zdravím všetkých domácich pestovateľov jabloní, PLANTEX Veselé (Veselé pri Piešťanoch) má túto jar v ponuke jabloň Red Devil, týmto sa chcem spýtať, či niekto pestuje túto odrodu, zvlášť sa chcem spýtať na chuťové vlastnosti jablka Red Devil a stupeň... celý příspěvek > |  | Opadávanie opelených plôdikov, 23.6.2011 ďakujem za všetky odpovede, určite nektoré vyskúšam, dúfam, že pomôžu, o rok dám vedieť ako to dopadlo
laco
|  | Opadávanie opelených plôdikov, 22.6.2011 Ďakujem za odpovede,
neboli to žiadni škodcovia,
aj opelenie bolo v poriadku, pretože už boli vytvorené plôdky vo veľkosti hráškov (aj väčšie),
problém je, že postrupne odumreli, akoby nemali dostatočnú výživu nejakých prvkov, ktoré potrebujú na... celý příspěvek > |  |
|  | Opadávanie opelených plôdikov, 21.6.2011 Ok zatiaľ ďakujem
laco |  | Opadávanie opelených plôdikov, 20.6.2011 Dobrý deň,
som zo Slovenska z oblasti Kysúc, mám jeden problém týkajúci sa opadu plôdikov jabloní po opelení (koniec mája). Hoci dôjde k dobrému opeleniu kvetov a vytvoria sa aj plôdiky o veľkosti hrášku (dokonca aj väčšie), tieto neskôr opadnú... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|