Příspěvky uživatele - 164.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stalozeleny, neopadavy, nejedovaty, rychlorastuci plot, 20.3.2012
Dobrý den. Připojím se do diskuze.Mám živý plot z tisu.Kdy je nejvhodnější doba na střih.Myslíte že mohu nyní?Nebo je to doba nevhodná? Děkuji
Kdy a jak hlavně ostříhat plot z tisu, 11.3.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den v září jsem se zde ptala kdy ostříhat živý plot z tisu.Bylo mi doporučeno až na jaře a jaro za rohem... Mohu už začít stříhat? nebo ještě mám vyčkat? A druhou věc na obrázku posílám krajní keř tisu přední strana zelená vnitřek hustý a... celý příspěvek >
Co je to za řasu?, 5.10.2011
Dobrý den.Děkuji Vám velice pěkně za pomoc.Jen se zeptám nebo jak to mám chápat, že ta řasa nemá rádá proudící vodu tím pádem bych měl proud vody ještě zvýšit nebo snížit ? ted to mám udělané tak že mi nějakým koloběhem voda cirkuluje a natéká... celý příspěvek >
Co je to za řasu?, 26.9.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den v jezírku se mi každý rok viz.foto utváří nepatrně někjaká řasa kolem kytek, kamenů atd. která vypadá jako zelené chuchvalce.Každý rok postupně zmizela a byl pokoj.Bohužel letos byl její výskyt masivnější a drží se stále i ted na... celý příspěvek >
Za jak dlouho kvete zimolez, 23.9.2011
Dobrý den.Chtěla bych poprosit o radu.Mám na drátěném plotě vysázen zimolez(Lonicera Henryi) aby se proplétal do ok a kryl pohled do zahrady.Zimolezy rostou krásně jen veškeré své přírůstky tvoří na horní části plotu kde se šlahouny krásně rozrůstají... celý příspěvek >
Kdy a jak hlavně ostříhat plot z tisu, 2.9.2011
Pane Stanislawe já Vám děkuji.Jen se zeptám ze "zvědavosti"..proč až na jaře zda mi to mužete v krátkosti objasnit.Co mohu pokazit? Myslela jsem že na jaře už tisy po sestříhání letos budou růst.Tak to tu ránu dostanou na jaře a budou se... celý příspěvek >
Kdy a jak hlavně ostříhat plot z tisu, 2.9.2011
Dobrý den.Mám asi 7-8 metrů dlouhou stěnu z tisu.Z jedné strany sousedí s plechovým vlnitým plechem asi 2m vysokým.Přiznám se že jsem díky zdravotním problémům tis trochu zanedbala přerostl mi trochu přes hlavu... Nyní je asi 3-4 m vysoký a když... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika