|
Příspěvky uživatele - 204.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahody do truhlíku a květináče, 21.3.2012 Prosím o radu jakou odrudu jahod mohu zasázet do truhlíku a květináče. Děkuji Jarek |  | Jakou plastovou zatravňovací dlažbu?, 8.3.2012 máme jí položenou rok a musím říci že bych ji už nechtěl. pokládal jsem jí sám dle toho co jsem našel v internetu, ale kdybych mohl tak jí okamžitě vyměním za něco pevnějšího, nebot se zatravnovací panely prohýbají, propadají / a to jsem se snažil... celý příspěvek > |  |
|  | Šlapáky, 7.3.2012 Zdravím, prosím poradte, kde sehnat ploché kameny tzv.šlapáky do zahrady v okolí Prahy. To co nabízejí prodejny s kamenem a zahradní centra je nehorázně drahé. Nemáte nějaký typ, kde by se dal třeba nasbírat v přírodě, popřípadě nějaký kamenolom v... celý příspěvek > |  | Jakou plastovou zatravňovací dlažbu?, 7.3.2012 zdravím, my jsme si pořídili plastovou zatr. dlažbu gutta.
|  |
|
|
|