Příspěvky uživatele - 104.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Naftové čerpadlo 14, 27.5.2012
Dotaz:  vlastním traktor TK14. Vniká mi nafta do oleje na mazání motoru. Prosím o radu čím by to mohlo být. Předem děkuji za odpověď. Sihelský.
Okus stromu - ořešáku, 5.3.2012 Obsahuje fotku
Prosím o radu, ovce okousali 4roky starý ořech, dá se něco udělat aby nezahynul?Je moc pěkný, byla by ho škoda.Děkuji za radu
Motorová pila Farmer, 8.10.2011
Já vlastním zmiňovanou pilu již asi pět let. Zakoupil jsem ji v OBI a mohu jen říct, že jsem nadmíru spokojen. Startuje velmi dobře a samotný chod je také dobrý. Již nařezala hodně dřeva a bez problémů. Dnes jsem nařezal asi 5m3 a vyskytla se první... celý příspěvek >
S plechovou stěnou, nebo nafukovacím kruhem?, 7.7.2009
Pokud bude bazén atakován vícero dětmi, volil bych "gumák", ve kterém se děti hůře zraní, není až tak náchylný na rovinnost podkladu, dobře se opravuje (lepí) a za cenu Orlanda máte asi tak tři do zásoby 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika