 |
Příspěvky uživatele - 8.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slíva Ontario a Washington, 4.8.2014  Dobrý den,
pozná někdo tuto myslím, že starou odrůdu?
|  | Ananasovice, pomerančovice, 4.3.2012 Známkování jako ve škole.
Banánovice 4,Pomerančovice 3, Mandarinka2-
Problémem tohoto ovoce(ze supermarketů) je, že skoro nemá cukr, takže doslazovat. Za pokus to určitě stojí. Samozřejmě musíte ovoce oloupat :) |  |
|  | Šípkovica ako ma to, 2.12.2010 Zdravím,
já experimentuji s pálením všeho možného šípků včetně.
Nechávám si pálit v pálenici. Na cca 20kg sušených šípků 60 litrů vody = 50l kvasu
Cukr se musí přidat nejlépe ten ovocný, po rozmočení přidám kvalitní kvasinky pro rmuty... celý příspěvek > |  | Aká je to odroda?, 2.8.2010 Dobrý den,
Tento plod bude Oulinská renkloda. mám ji.
V Čechách uzrává v srpnu ale jak tuším, že jste ze Slovenska, tam jsou podmínky pro pěstování mnohem lepší.
Šarce Oulinská odolává... |  | Jahodovice, 18.12.2009 Ono z jahod to špatné nebude ale musíte umět správně založit kvas.
Naházet do bečky a nechat samo kvasit s cukrem, to dobré nebude.
S Použitím kvasinek pro rmuty a sudů s kvasnou zátkou bych do toho šel.
Přidal bych tak 5 kg cukru na 1hl a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|