|
Příspěvky uživatele - 8.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Echinacey - svěšená poupata, 17.7.2013 Dobrý večer, asi už je pozdě na reakci, ale mám stejnou zkušenost. Myslím, že je to přirozená vlastnost. Když rozkvetou, tak se narovnají. Mám echinacey ze semínek a letos kvetou. Je to krásná trvalka. P |  | Řez třešně, 11.3.2013  Dobrý den, poradíte prosím jak upravit tuto třešeň? Myslela jsem buď nechat jako terminal tu první (od shora)a ostatní zastřihnout a nebo vytvarovat novou korunku na tom dlouhém výhonu a to co je nad uříznout. Díky za vaše názory. B |  |
|  | Třešeň Burlat podnož Colt, 23.10.2012 Všem děkuji za názory. Třešní kolem roste dost, jedna obecní hned za plotem:-), další u sousedů, spousta višní, takže s opylením nebude problém. Špačci na ni také lítají, ale vždycky zbylo i pro nás a sousedy. Teď se jen rozhodnout jestli shánět dál... celý příspěvek > |  | Třešeň Burlat podnož Colt, 20.10.2012 Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda někdo z vás nemá tuto třešeň na této podnoži a jak velkých rozměrů doroste.Chtěli bychom na zahradu velký strom, tak jsme si vybrali třešeň na ptáčnici (Burlat aby nebyly třešně červivé, případně Kaštánku),... celý příspěvek > |  | Mladá švestka, 20.9.2012 Všem moc děkuji za názory, zkusím jí domluvit. Je fakt, že všechny nové výhony rostou vzhůru i když byly z vnějšího pupenu. Terminál uschnul, ale pod ním vyrůstají dvě nové větvičky, tak snad to půjde. Letos možná uškodilo i velké sucho, půda tu není... celý příspěvek > |  | Mladá švestka, 19.9.2012  Dobrý večer, loni na jaře jsme zasadili švestku Hanita, chěla jsem se zeptat, jestli není chyba, když korunka nevyrůstá z kmínku ale z jedné větve, neumím to přesně popsat, tak přikládám fotky, po vysazení jsme ji zastřihli, letos obrostla málo... celý příspěvek > |  | Poznáte škůdce?, 5.9.2012 Dobrý večer, máte pravdu, děkuju za reakci.je to pilatka, asi třešňová, teda její larva. Ochranu jsem si tedy vygůglila, tak kdyby to někoho zajímalo. nepřímá ochrana: zrýt půdu pod stromy a pohnojit ji dusíkatým vápnem (pilatky přezimují v... celý příspěvek > |  | Poznáte škůdce?, 5.9.2012  Dobrý den, něco nám napadlo tatarovu hrušeň, nevíte někdo prosím jak se to jmenuje? A případně co s tím? Díky. P
|  | Řez meruňky, 27.3.2012 Všem moc děkuji za názor. Stromek má opravdu poškozený kmínek. A protože jsme stejně plánovali ho přesadit, tak asi zasadíme úplně nový. Tenhle zatím necháme kde je. Díky. B |  | Řez meruňky, 25.3.2012  Dobrý den, prosím o radu jak ostříhat tuto meruňku. Loňské jaro jsme ji stříhali a teď provedla tohle. Vůbec nevím jak na ní. Moc děkuji.B |  |
|  | Jarní cibuloviny, 29.2.2012 Dobrý den, poradíte mi prosím, v loni jsem dostala cibulky a hlízy, které kvetou na jaře, narcisky, anemonky, pryskyřník, česnek a nějak jsme na ně na podzim zapomněla. Mám je zasadit na jaře nebo čekat do podzimu? vím že už asi nepokvetou, ale spíš... celý příspěvek > |  | Sadovnická projekce - nefunkční klíč na únor, 21.2.2012 Dobrý den, moc děkuji za vaši reakci a snahu. Je to přesně jak píšete. A jelikož mám šikovného manžela, tak už je to staženo, aktualiziváno a všechno zase funguje. Moc děkuji. B |  | Sadovnická projekce - nefunkční klíč na únor, 20.2.2012 Dobrý den, využívám demo verzi Sadovnické projekce už víc jak rok, ale tentokrát mi nefunguje klíč z aktuálního Zahrádkáře. Nemáte někdo podobný problém? Jde mi o to, jestli se stala jen chyba v tisku a nebo jsem tele a neumím to zadat (už jsme... celý příspěvek > |  | Vánoční smrček, 29.9.2011 Dobrý den, předminulé vánoce jsme si koupili jako vánoční stromek smrček v květináči. Stromek přežil, máme ho nyní u rodičů v zemi. Chtěli bychom ho na podzim nebo na jaře přesadit, ale vůbec nevím do jakých rozměrů naroste. Nevíte někdo jaký... celý příspěvek > |  | Štědřenec, 26.8.2011 Děkuju za reakci, nechám ho tedy v klidu a uvidíme příští rok. B |  |
 |
|
|
|