|
Příspěvky uživatele - 57.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Radikalni rez 15 let starych thuji?, 25.5.2009 Dobrý den, před pár dny jsem docelazásadně tůje zkráti. prosím o radu - má se něčím řez zamalovat/přetřít?
děkuji |  | Pýr v okrasném trávníku, 23.5.2009 Také mám problém s pýrem plazivým, a to navíc v mladé travičce. Udělal jsem bohužel chybu při zakládání, takže mne teď čeká o to více práce s plevelem. Na pýr předpokládám použití roundupu štětečkem. První sečení ještě neproběhlo. Nerad... celý příspěvek > |  |
|  | Mulčování půdy okolo parik a rajčat, 22.5.2009 Proti plevelu je černá folie, zároveň drží vlhko a způsobuje prohřátí půdy. Mulčování kůrou zabraňuje prohřátí půdy, které právě papriky a rajský vyžadují. Teplo u kořene je pro ně nejdůležitější. Místo kůry můžete použít raději písek, který drží... celý příspěvek > |  | Malé bulvy celeru, 22.5.2009  Jak má vypadat správná sadba celeru, k datu na fotce. Kupované sazenice na trhu, nemusí být 2x okráceny, proto nikomu nenaroste pořádná bulva, ale větší ředkvička. Již vytváří asi 1cm bulvu. |  | Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 20.5.2009 Pytle mají rorměr 20x20 cm a výška 28 - 30 cm, takže obsah je kolem 12 litrů. po zasazení je kompostová zemina pouze do půl pytle, s růstem se doplňuje. Otvor pro přebytečnou vodu stačí 1. Na mšice, stačí Pirimor. Zálivka bývá živná,
250 g/ 100 l... celý příspěvek > |  | Trsy tvrdé trávy?, 19.5.2009 Dobrý den, máme předzahrádku u bytu v novostavbě. Máme tam nasazený trávník, není moc kvalitní a hodně z něj rostou takové tvrdé trsy trávy. Chtěla bych je odstranit. Můžete mi poradit jak na to? Jestli použít nějakou chemii, nebo ručně...Díky! Eva |  | Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 18.5.2009  Paprika je teplomilná, proto se spěch nevyplácí. Půda, do které se má zasadit, má být dostatečně prohřáta. Má ráda nohy v teple. |  | Rajčata kdy s nima už ven?, 18.5.2009  Rajský se zásadně sází, je li zem v hlouce 10 cm, prohřátá na 10 stupňů C. Jinak máte možnost si vše přečíst jak pěstovat rajský na : http://rajsky-papriky.blog.cz/
Je dobré, nikdy nespěchat s výsadbou, lépe vypěstovat kvalitní sazenici, doti... celý příspěvek > |  | Odrůdy paprik, 30.4.2009 Zkušenosti máme, záleží jak papriky pěstujete. I ta nejlepší odrůda při nevhodném pěstování, nemá žádný výsledný efekt. |  | Prosím o radu odcházejí mi kytky, 3.4.2009 Dobrý deň. Z plastovych okien by sa nemali uvolňvať žiadne látky (možno časom starnutím plastu). Pri výmene okien za plastové sa však mení tepelno-vlhkostný režim v celom byte. Ak teplota ostala rovnaká, vlhkosť by mala byť tiež rovnaká, ale v... celý příspěvek > |  |
|  | Ostružiníky beztrnné, 29.3.2009  Jak vypadá ostrožina v plné plodnosti a po setřihu po zběru.
K vázáni se nepoužívá provázek, ale hliníkový drát, co je nejrychlejší způsob uchytu. |  | Jaký substrát paprikám, 26.3.2009 V každém případě je nejlepší dobrý kompost, doplněný umělím hnojivem, které obsahuje NPK. |  | Výsev rajčat, 26.3.2009  Tady máte svářečku, kopyta. |  | Pepíno Gold - návod na pěstování, 13.3.2009 Ještě koncem ledna je konzumujeme. |  | Demontáž skleníku, 13.3.2009 K tomu slouží teplá louhová lázeň. Též je dobé i skla omýt louhem, veškerá špína se odstrarní. Při práci mít vždy v dosahu vodu, pro okamžité omytí. Rukavice jsou nutné. |  |
 |
|
|
|