Příspěvky uživatele - 171.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jednoduhý jazierkový filter - domácej výroby, 7.7.2014
Dobrý deň, máte to perfektné, môžem sa spýtať kde ste kúpili tú debňu?
Maličký brouček s dlouhým nosem, 3.5.2012
Dobrý den, na višni mi nekdo udělal spousty děr do listů. Našel jsem na listech broučka s dlouhým čumákem. Mohl by za tím byt on? Je nebezpečny pro další rostliny? Nechec se mi zbytečně střikat chemii.
Kdyz to zacina uz kvest, 30.4.2012 Obsahuje fotku
Také přispěju troškou do mlýna...
Lesní marvenci, 25.4.2012
Mám dotaz, kousek od zahrady cca10m mám mraveniště lesních mravenců. Myslím si že zahradě neškodí ale pořad si pěstujou mšice. da se něčím omezit nějakym postřikem okolí zahrady? Proti Mravencům nic nemaám, ale žena se bojí aby nepokousali... celý příspěvek >
Co pak je to za cibuli?, 20.4.2012
Nemohl by to být tento? Je mu hodně podobný.
Co pak je to za cibuli?, 20.4.2012
Cesnek medvedi asi ne, Díval jsem se na obrázek česneku medvedího. ten má široke listy tady je list cca 1 cm n neširším místě. A květ jenom jeden.  Asi budu muset zajít do batanicky. Otamtud mam ty azalky. Ta rostlinka se mi líbí ale... celý příspěvek >
Jakou benzínovou rotační sekačku?, 8.3.2012
Také si kupuji Hechta, minuly rok byl v D-testu test sekaček a Hecht test vyhrál. Tak nerozumím hlášce jen ne Proboha Hecht.
Uleželý hnůj, 5.3.2012
V každe diskusi se píže že hnůj musí být uleželý. Soused vyvázi na svoji "kupku" hnoje hnůj už šest let. Můžu si brát kolik chci. Ale zatím si beru jen takovou vrchní vsrtvu co už vypadá jako krásný kompost.     Ale nevím jestli... celý příspěvek >
Jarní sestřih trav, 5.3.2012
Chtěl bych se zeptat jakožto laik, jak na jaře sestřihávat trávu. Jak vysoké nechat povodní stebla a listy. Platí to pro všechny trávy stejně? Vím že my zahradníci vysadili muskantus (dwarf), A jestě dva druhy trávy obě mají vysoka květeství ale... celý příspěvek >
Meruňka Bergeron a mráz -24, 23.2.2012
Na podzim jsem zasadil Meruňku Bergeron. Včera jsem se byl na ní podívat. Konce větviček jsou svrastele jako by spálené. Mohlo to být mrazem nebo se merunka jenom neuchytila?
Prunus siberica - Sibiřská meruňka, 13.10.2011
Hmm děkui, tak že nic dobrého... asi pudou za plot. Děkuji
Filtrace na jezirko cca 60m3, 5.10.2011
Dobrý den, mám prosbu, zahradník nám zalozil zahradu pripravil jezirko cca 60m3. potom jsme se názorově neshodli a teď reším filtraci tohoto "díla"  Existuje nějaké hotové řešení které lze jednoduše použít, nebo je lepší si filtraci vyrobit a... celý příspěvek >
Určení typu cyprišku, 30.9.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o pomoc s určením typu cyprišku pry je cca 12 let starý. Jeho výška je cca 60 cm,jehličky jsou jemné a nepíchají. nobo minimálně  Omlouvám se za kvalitu fotografie, s mobilem to člověk moc nesvede.
Prunus siberica - Sibiřská meruňka, 16.9.2011
Dovezl jsem si z Ruska 4 ks sibiřských meruněk. Ale nikde o nich toho moc není.  Máte s nima někdo zkušenosti?  Děkuji za každou informaci
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika