|
Kadeřavost - postřik dnes?, 15.3.2012 v Opavě líska práší nastal nejvhodnějši čas pro postřik broskvoní proti kadeřavosti. |
 |
Určení odrůdy, 8.3.2012 Dle mého názoru chut odrud Starking, Starkrimson,Red Delicius je natolik specificka, že si je nejde splést s jinou odrudou podobného vzhledu.
|
 |
|
 |
Muškatelka a krvavka, 28.2.2012 Tak teda když je místa dostatek doporučuji Špinku.V mém okolí jsou to nejmohutnější a nejmajestatnější ovocné stromy.ovoce výborné i na kvas vlastní zkušenost.Ty stromy když vysadite tu po nás zustanou i v příštím století. |
 |
Muškatelka a krvavka, 27.2.2012 Já bych tedy poradil Konferenci.Pravidelně plodí, není nijak naročná.Plody vynikající. |
 |
Kolik cukru má být v kvasu při pálení, 20.2.2012 Pan Miloš to odhalil.Tak a je po záhadě.Dnes jsem z něj vypáčil, že tam přidal ten cukr a já bláhový chtěl k němu letět pro rouby té skvělé hrušky. |
 |
Co mužu naroubovat na jeřabinu, 5.11.2011 Dopadlo to zatím takhle.Jak jsem sundal uvazky polovina roubu odpadla.malem jsem se rozbrečel.Druhou polovinu co drží jsem ihned zakratil.Ty hrušky oproti jeřabině intenzivně rostou a jsou o polovinu silnější.Je to roubovano v korunce takže to bude... celý příspěvek > |
 |
Stará broskev - foto, 30.10.2011  Toto je část letošní urody |
 |