|
Příspěvky uživatele - 166.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy aplikovat jarní postřik sírou?, 29.3.2013 Postřik proti roztočum sirnatým přípravkem je dle rustové fáze révy.Sulkou postříkejte před začátkem rašení 5 % roztokem to je 50 ml / 1 l vody.Sulikolem K po vyrašení révy 2-3 % roztokem.Pouze jedna varianta, obě jsou dobré.
Jery |  | Vypěstování pravokořenných sazenic s hotovým kmínkem, 19.2.2012 Pokud máte velmi bujně rostoucí odrudu, zkuste to udělat takto.V létě použijte obyčejný zpusob rozmnožování a to potápění.Při nízkém i středním vedení to jde.Jeden výhon ohněte a potopte do země.Před tím ho nařízněte, zaháčte a zasypte kvalitní... celý příspěvek > |  |
|  | Odpudzovač ôs, 2.2.2012 Jediná ochrana je hrozny dávat do sítěk, jemné oka.PET láhve jsou výborné, pokud máte dostatek času na jejich u mě osobně každodení odstraňování plných lahví os.Po týdnu jsem to vzdal.Stoprocentní to stejně nebylo.Horší je to u moštového menšího... celý příspěvek > |  | Ochrana mladych sadenic pred mrazom, 2.2.2012 Co se týče mrazu, tak mám vyzkoušeno na svém stolovem hroznu (Diamant, Opál,Rubanka, Panonia Kince a další),že jim neublížili teploty ani -18 st. Akorát jsem to musel zohlednit při řezu, kdy jsem nechal více oček.Zdravé hrozno vydrží. Mladé sazenice... celý příspěvek > |  | Vypěstování pravokořenných sazenic s hotovým kmínkem, 2.2.2012 Z jakého duvodu to chcete dělat? Jery |  | Ochrana mladych sadenic pred mrazom, 31.1.2012 Dobry den, pokud jste sadil opravdu vloni a mate silu 5-8 mm, tak v každém případě by jsem letorosty sestřihl na jaře na 1 očko a druhý letorost na 2 očka.Tyto by jste měl mít nakopcované zeminou a tím pádem vydrží i silnější mrazy.Tyto letorosty... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|