|
Příspěvky uživatele - 68.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 22.2.2012 Tak mi dnes vylezly skoro všechny semínka venus, vilma, tumbling red.
Papriky vylézají trošku později? Zatím ani jedna. Mám je zaseté ve stejnou dobu a to v pátek. Děkuji všem. |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 20.2.2012 hm mam to v minipařeništi na topení už od pátku a zatím nic, tak uvidíme...:-/ |  |
|  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 20.2.2012 Po jaké době semena asi vyklíčí? |  | Žloutne mi můj nejhezčí strom, 19.2.2012  Nevím, zatím jsem přesadil, jen jsem se snažil očistil kořenový obal, nic jsem nestříhal a kořeny nezkracoval. Tak uvidíme, kdyžtak bych pak dal na vaše další rady..Tady viz foto... |  | Začiatočník, 19.2.2012 Já si koupil letos Minipařeniště KOMPLET š.47x20x6cm i s nádobkou, až vyrostou, tak sundám vršek, to je ideální ne?
|  | Žloutne mi můj nejhezčí strom, 19.2.2012 Jinak žloutne stále více a více tak věřim, že přesazení pomůže a o strom nepřijdu :( |  | Žloutne mi můj nejhezčí strom, 19.2.2012 Jak často zálivku? Píšete, že fikusy mají rádi hodně zálivky? |  |
|
|
|