|
Topinambura?, 6.5.2008 Nevíte někdo prosím kdy ji zasadit: Děkuji Zuzana K. |
 |
jak množit wistarii?, 13.10.2007 Kdy a do čeho se ta semínka mají zasadit. Stačí domácí květináč? nebo skleníček? Zuzi Děkuji |
 |
|
 |
jak sázet česnek, 24.9.2007 Jedna bába povídala, že prý v obchodě koupený česnek na jídlo nemohu zasadit. Prý je nějak upravený proti plísni. Co je na tom pravdy. Děkuji předem za odpověď. Zuza |
 |
Vápno?, 16.9.2007 Moc děkuji. Zuzi |
 |
Vápno?, 15.9.2007 Našla jsem v domečku na zahrádce vápno. Vůbec nevím co se s ním dělá. Můžete mi někdo poradit? Jsem naprostá začátečnice a v knihách nemohu najít nic. Děkuji Zuzi |
 |
co sázet teď - na podzim, 14.9.2007 Moc vám všem děkuji za naprosto vyčerpávající odpovědi a rady. Zítra mažu do obchocu a moc se na to těším. I vám přeji pěkné zahrady. Zuzi |
 |
co sázet teď - na podzim, 13.9.2007 Já myslala, zasadit teď a květ na jaře. Zase tak moc nespěchám. Zkouším česnek a v tom duchu jsem chtěla i nejakou kytičku. Ale za nápad děkuji Zuzi |
 |
co sázet teď - na podzim, 13.9.2007 Jsem naprostá začátečnice v zahradě a chtěla bych stihnout zasadit ještě nějaké květiny teď. Mám zahradu teprve 2 měsíce a mám ji probudit k životu. Poraď te mi prosím někdo. Děkuji Zuzi |
 |
jak sázet česnek, 13.9.2007 Jste úžasná, moc děkuji za rady a jdu do toho. Na jaře vám napíšu jak to dopadlo. Krásné dny přeje Zuzi |
 |
jak sázet česnek, 12.9.2007 Prosím pěkně o radu. Chci si teď na podzim zasadit česnek a vůbec nevím jak na to. Jsem v zahradě naprostý nováček. Jaké mám koupit sazenice, jak hluboko a daleko od sebe to mám zasedit. Nemám se doma koho zeptat a v knihovně se mi nepovedlo nic... celý příspěvek > |
 |
|
 |