|
Příspěvky uživatele - 166.45
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Angrešt - co to je?, 22.6.2012  Prosím, a tomuto je co? I. |  | Rozlámaná koruna angrestu, 22.6.2012 Ano, toto beru. Zlatý fík (jižní cíp Moravy) jsme otrhali včera bez vady. Jiný keřík, odrůdu neznám, postupně obíráme také. Nejsem příznivcem chemie, ale 2 postřiky Discusem znamenají 2 dcl postřiku v době, kdy se plůdky teprve rodí. Pokud pan Palo... celý příspěvek > |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 22.6.2012  Manželka ví, jak se to jmenuje, já tomu říkám prostředníček jistého politika. I. |  | Rozlámaná koruna angrestu, 22.6.2012 Pane Palo, velice rád bych reagoval, ale pokud mne někdo poučuje, abych si ve slovníku našel velmi a všude frekventované slovo rezistentní, vzdávám to. I. |  | Rozlámaná koruna angrestu, 21.6.2012 Souhlasím s PP a vůbec bych nezatracoval nerezistetní odrůdy. Mám 2 stromečky angreštu, před kavětem a po odkvětu stříkám Discusem a pak dle potřeby neškodným Bioolem. Plody bez problémů.
Nechci tady rozvíjet diskusi, už to tu bylo zřejmě někde... celý příspěvek > |  | Opadávání listů broskvoní, 20.6.2012 Tož ale chlapci a děvčata, už dlouho mě to pálí na jazyku: naši stařečci znali na jaro na stromy Arborol (jestli se nepletu), na vinohrad jíchu - vápno s modrou skalicí + možná Metation. My dnes máme doma sklady jedů, na škrobáka, co má fifák nahoru,... celý příspěvek > |  | Kdy sklízet česnek, 20.6.2012 Jmenovče, stačí pod "krucánkem", někdo řeže níž a používá jej jako náhradu česneku v kuchyni. Ale šťastní lidi, vy máte česnek? My jsme na podzim vysadili 5 kg a jestli sklidíme 2 kg, tak budeme výskat radostí. I. |  | Gril z 50l expanzomatu, 18.6.2012 Když kritizovat, tak prosím: co ty odrabané schody za grilem? Ale ghril dobrý. I. |  | Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 18.6.2012 Trošku se přidám k Radoušovým pokusům. Mám nevytápěný skleník "prdítko" 2,5 x 3,6 m. Kdysi jsem koketoval s nápadem, zjevně ne vlasním, ve skleníku udělat ještě pařeniště (Radouš jámu) s překrytím nějakými vyřazenými okny a do pařeniště okapový svod,... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 18.6.2012 Jenom malá poznámka: jak jsem si ve svých podkladech znovu ověřil, Aztec byl v devadesátých letech v malém balení i pro zahrádkáře, používal jsem jej, ale jak fungoval, to si teď už opravdu nepamatuji. I. |  |
|  | Vydatné deště, 13.6.2012 Nepíšete proti čemu jste stříkal, dle Mospilanu usuzuji, jak my moraváci říkáme, že proti žůželi a tam já držím zásadu, že to musí dostat mezi oči. Osobně si myslím, že dvouhodinový odstup stačí, aby si ty oči už neprotřeli. Je to můj... celý příspěvek > |  | Vydatné deště, 13.6.2012 Koncem týdne pro změnu slibují hice a to budou mít plísně pré. Podělte se prosím, co a čím se chystáte zasáhnout. Event. návaznost na předchozí postřiky. I. |  | Vydatné deště, 13.6.2012 Tak jsem se po zahradě projel na gumovém člunu. I. |  | Copak těm paprikám asi je?, 12.6.2012 Bože, já nevím. proč když něco napíšu, vždycky dostanu za uši. Asi budu retardovaný. Jednalo se o papriky. A skořápky jsem dával jak pod papriky tak i rajčata. I. |  | Copak těm paprikám asi je?, 12.6.2012 Už jsem to tu někde poznamenal, v Receptáři nebo Loskutákovi byla rada, při výsadbě dát pod kořeny skořápky vajec, údajně z 15ti pod rostlinu. To bych musel mít doma velkokapacitní drůběžárnu nebo nějakou zpracovatelnu vajec. Nicméně jsem nějaké... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|