|
Příspěvky uživatele - 227.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Klobásy opět nakyslé, 1.12.2021 Pri tej teplote nestvrdne povrch creva a stane sa nepriechodnym pre dym?
|  | Náhrada za Oleokol, 17.4.2014 Ja nie som žiadny aktivista, som len nahnevaná ked v jednom kuse čítam o striekaní a hnojení.Minulý týžden opakovane v správach upozornovali aby si ľudia dali skontrolovať studne, že väčšina studní na západnom Slovensku má nadbytok dusičnanov a nie... celý příspěvek > |  |
|  | Rozmnožování růží, 20.6.2012 Kedy, ktorý mesiac treba vziať rízky z ruží na zasadenie?Dakujem.N.K. |  | Floxy, 5.2.2012 Dakujem, mienim im nechať veľký kus pôdy.Ale v živote som ich nepestovala a ani nikto okolo mna, tak hľadám všetky informácie.N.K. |  | Aky typ ula, 16.11.2011 Chcem sa opýtať, či používate materskú mriežku? Pri tak vysokej zostave stačí včelám letáč, alebo máte očká na jednotlivých nadstavkoch
Pavol |  | Motorová pila Oleo-mac 947, 14.11.2011 Milí pane Luboš - ak sa nemýlim. Na toľko dreva minúť 3 nádrže a tak dlho to rezať??? Skúste si neaku kvalitnejsiu pilku napr hg. stihl a potom sa chváľte, alebo sa sťažujete? A ešte ja osobne tak krivo narezať klatky, tak sa s tým nepochválim ani... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|