|
Příspěvky uživatele - 171.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou zimní hrušku?, 19.11.2012 A co Decora? Kříženec Konferece a Clappova. Dnes jsem ji vysadil. Zato se poroučel Dicolor, který mě opakovaně zklamal.
Lucas |  | Co na zahradu, 10.10.2012 nejsem sice pan Vysloužil, ale domnívám se, že by se Vám vyplatilo spíše vysázet stromy do jámy s králičím pletivem. TO platí na hlodavce, zvláště na hryzce nejvíce!
Lucas |  |
|  | Češete nebo ještě čekáte, 10.10.2012 už jsem sklidil Rubín, Rubinolu, Red Cap, Starking, Starkrimson, Jonared, zatím zůstává Melrose a Fuji.
Lucas |  | Vyměnit tyto jabloně?, 4.9.2012 já bych se pokusil zachránit Bohemii, tvoří již val, Merkura bych dál netrápil a ukončil to! Lucas |  | Spring Crest, 27.6.2012 mám ještě dotaz, nevíte, zda je rannější než Favorita Morettini 3?
Díky Lucas |  | Neznámá choroba - klejotok plodů, 19.6.2012 Pozoroval jsem podobné příznaky u plodů postižených strupovitostí, takže by to s ní mohlo souviset.
Lucas |  | Kanadská borůvka - přírůstky, 12.6.2012 jelikož mé 3 keře asi 4.leté kanadské borůvky měly minimální přírůstky, udělal jsem dle zdejších rad celou řadu opatření: od okolí ohradil plastem do hloubky asi 40cm, zjara přihnoljil síranem amonný, dostatačně zalévám dešťovou vodou (též zkvašenými... celý příspěvek > |  | Breuhahnovo, 4.6.2012 Mám dotaz, nevíte někdo, kde lze tuto starou odrůdu sehnat? Pamatuji si ji z dětství, ale u otce na zahradě již strom není.Dle mého velmi chutná odrůda.
Díky za rady! Lucas |  | Olupující se kůra, 20.5.2012 jsem vinař amatér, ale překvapilo mě, že u 5.leté révy se prakticky na celém kmínku v cárech olupuje kůra, réva přitom velmi dobře raší a má půl metrové výhonky. Být to u např.jabloně, tak se s ní loučím. Je to u révy normální?
Díky za... celý příspěvek > |  | Plumcot Melitopolski, 16.5.2012 že by mráz?
Lucas |  |
|  | Jak hnojit jabloně, 16.4.2012 máte sázet jabloně do koše vytvořeného z králičího pletiva- holt za chyby se platí!
Lucas |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 11.4.2012 dodatek- dnes jsem všech 9 květů prohlédl,, zdá se, že Tonda je kaput a též Mirek to má namále
Lucas |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 9.4.2012 Netolicko- poupata meruněk (5 menších stromů) prakticky vymrzly už v zimě. Před týdnem jsem napočítal dohromady na všech stromech 9 (slovy devět) květů. Každý jsem pojmenoval a nyní se chystám v týdnu zkontrolovat na zahradě, kterou mám mimo... celý příspěvek > |  | Odruda Fuji v Cesku, 1.3.2012 mám Fuji 4 roky, vloni první 3 plody, které v pohodě dozrály i u mě v jižních Čechách 480 m.n.m.
Lucas |  | Žlutá švestka - kde ji sehnat?, 27.2.2012 omyl - u Tipaly se naopak uvádí odolnost k šarce!
Lucas |  |
 |
|
|
|