|
Moje zkušenosti s kadeřavostí, 19.11.2013 Pěstuji broskve asi 10 let.Na kadeřavost stříkám 2x po opadu listů(měďnaté přípravky) a 2x po vyrašení(systémové přípravky).Přes tato opatření se mi každoročně obejevuje kadeřavost, ovšem v mírné podobě.Ovšem to co mě potkalo letos bylo nevídané.Na... celý příspěvek > |
 |
Zálivka po hojení stromů, 17.3.2013 Po hnojení stromů průmyslovýmí hnojivy se doporočuje zálivka.Je nutné zalévat i v této době kdy je půda po zimě vlhká? |
 |
|
 |
Hnojení stromů, 18.11.2012 Hnojíme jabloně pod obvodem koruny nebo celou plochu? |
 |
Savo, 16.8.2012 zdravím-když máte betonový bazén, jak jste dělal vnitřek? folii Vám svařovala firma??Mám napůl zapuštěný bazén, plech+folii, ale jak v něm děti "rajtují",každý rok protrhnou folii.Proto uvažuji o betonovém-svépomocí.Můžete se podělit o... celý příspěvek > |
 |
Zálivka při hnojení granulovanými hnojivy. Je nutná?, 1.4.2012 Při hnojení granulovanými hnojivy se má provést jejich zapravení do půdy a zalití.Dojde ke znehodnocení hnojiva pokud se nezalije? |
 |
Je vhodné obohacovat kompost chem.hnojivem?, 22.3.2012 Mám kompost tvořený převážně posečenou trávou a shrabaným listím.Je vhodné takový kompost přihnojovat chemickým hnojivem? |
 |
Jak hnojit jabloně, 18.3.2012 Má se hnojit pod obvodem koruny kde jsou vlásečnice nebo u kmenu? |
 |
Mulčování pod stromy, 31.1.2012 Dělám pod stromy nastýlku z posečené trávy.Je vhodné mulč ponechat do příštího roku, nebo ho na podzim shrabat a zkompostovat? |
 |
Vanda ve sklenici? Poradite?, 8.7.2011 dostala jsem Vandu ve skenici a jsem spokojena, před vánocemi kvetla a vlednu už byla odkvetlá, ale nevím jak dlouho kvetla protože jsem ji dostala pod stromeček.Já ji jednou za týden zaliju destilovanou vodou asi tak na 3 hod.potom vodu sliji... celý příspěvek > |
 |
Sršně - jak na ně?, 21.8.2008 Zrovna před chvílí jsem vznesl dotaz na jiné rubrice jak na sršně. Mám je přímo pod sádrokartonem, v podkroví. Nedá se k nim dostat, jen jsou slyšet jak tam lezou a jsou vidět, jak zalétají pod střechu. Slyšel jsem, že někomu se i prokousali do bytu.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak na sršně, 21.8.2008 Nejspíš mám v podkroví přímo za sádrokartonem sršně. Nedá se k nim dostat, je to šikmina stropu, jen možná něco nastříkat zvenčí pod tašky. Nemáte někdo nějaký tip jak se jich zbavit? |
 |
Poměr oleje, 13.7.2008 Díky všem za rady, myslím, že mi ot stačí. Vilém. |
 |
Poměr oleje, 12.7.2008 Taky si myslím, že dávat víc oleje než udává výrobce není dobré. Vždyť by musela začít špatně spalovat ne? Měla by v té směsi málo benzínu. Ještě jeden dotaz: Je možné, že v záběhu nepujde motor tak jak má? Už se mi stalo, že nešla nastartovat a při... celý příspěvek > |
 |
Poměr oleje, 11.7.2008 Zdravím vás, prosím o radu. Koupil jsem motorovou pilu Partner 421 a k ní olej Husqarna xp. V návodu k pile je poměr olej-benzín 1:40 a ne oleji je 1:50. Čeho se mám držet? Dík. |
 |
Nedozralé nektarinky, 31.1.2008 Váš problém u mne začal stejně. V určité fázi se růst nektarinek (mám jen 1 strom) zastavil ve velikosti kaštanu, růst broskví pokračoval normálně. Když jsem už myslel, že z úrody nic nebude, snad po měsíci se růst obnovil a plody rychle... celý příspěvek > |
 |