|
Příspěvky uživatele - 176.214
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Topfirst, Herman - dotaz, 19.7.2012 Teď už je Opál víc do fialova, možná jej ještě vyfotím. Katinku, Herman bych měl mít někde také (pokud mi zrovna neuschl). Vloni neměly plody, letos to musím ještě prověřit. R. Gerstetter jsem vloni rouboval, takže si musím nějaký ten rok... celý příspěvek > |  | Topfirst, Herman - dotaz, 18.7.2012  Takto vypadá můj Opál. Fotky jsou z 16. 7. 2012.
|  |
|  | Co je s Hagantou, 17.7.2012 Pěkný trávník. |  | Topfirst, Herman - dotaz, 16.7.2012 Libore, to není Herman ale na 99% je to Opal. Mám ho taky a už je stejně zralý jako ten váš. Zřejmě vám prodali jinou odrůdu. To je u nás celkem běžné. Opal mi celkem chutná, stříkal jsem jej jen 1 x a v porovnání s jinými švestkami je dost odolný... celý příspěvek > |  | První broskvoně dozrávají, 1.7.2012  Taky hlásím, že už mi dozrává Redwin. Sklízím jej probírkou. Na to suché jaro má celkem pěkné plody narozdíl od pozdnějších odrůd, kterým už asi moc nenaprší. Je to bělomasá broskev (na ty nedám dopustit), nejde dobře od pecky a pecka bývá občas... celý příspěvek > |  | Prve merunky už dozrievaju, 26.6.2012  Palo, abych řekl pravdu, kolem zmrlých byly mrazy, že pomrzly i brambory, ale přesně si to nepamatuji možná i - 4 *C. Meruňky mám prakticky ve viniční trati, takže tam většinou tolik nemrzne. Brambory u nás tou dobou hodně pomrzly, ale ve vinicích... celý příspěvek > |  | Prve merunky už dozrievaju, 26.6.2012  Včera jsem udělal fotky Leskory a Sylvercotu. Žádnou chemii nepoužívám - nemůžu, ale i proto mi pár stromů odešlo na loňskou moniliózu. Na to jak to letos vypadalo po zmrzlých, tak se až divím, že nějaká úroda letos je. Hodně to záleží strom od... celý příspěvek > |  | Kompresor Gude, 25.6.2012 Já pořídil podobný kompresor Scheppach HC 24 a jsem zatím mile překvapen, že je pro běžnou domácí práci dobře použitelný. Zatím jsem s ním stříkal 3 x vždy bez problémů, běžně dofukuje jízdní kola a hodí se i na profouknutí vzduchových filtrů od... celý příspěvek > |  | Prve merunky už dozrievaju, 24.6.2012 Nejsem sice ze Slovenska, ale Sylvercot už mám zralý, tedy spíše přezrálý. Srovám-li tuto novější odrůdu s některými dalšími meruňkami, nenacházím nic tak moc pozitivního. Ano zraje jako jedna z prvních, snad Leskora je o nějaký ten den ranější.... celý příspěvek > |  | Je to K.O?, 22.6.2012 Já mám zase zkušenost, takovou, že když jsme stříkali akát glyfosátem, tak než byla plocha hotová, tak už kapalo, a pak se rozpršelo. Vše odešlo na celé postříkané ploše.
Pokud nebyla koncentrace slabá, tak by mohla nastat retardace všecho co... celý příspěvek > |  |
|  | Zkusenosti se zakladanim mensiho sadu, 20.6.2012 Tak to nakonec nedopadlo vůbec špatně. Já jsem to nějak tušil, takže jsem stromky (většinou špičáky z mojí malinkaté školky) nechal ještě urůst a přesadím je letos na podzim. Vloni jsem sázel pouze tři koupené mandloně, dvě nakonec přece jen rostou a... celý příspěvek > |  | Zkusenosti se zakladanim mensiho sadu, 20.6.2012 Jak vám přežily to šílené jaro vaše výsadby v sadě? Horší rok na sázení jste už snad nemohl ani mít. |  | Jak množit koniklec, 19.6.2012  Letos jsem semena koniklece zase zasel a jak je vidět z fotky, budu jich mít mnoho. |  | Čím na šťovík?, 15.6.2012 Kdybych chtěl být zlomyslný napíšu jen: Motykou.
Ale vážně, on ruční způsob není vůbec od věci. Mě šťovík rostl v sadě a celkem dobře se mi jej podařilo zlikvidovat vyrýváním rýčem či vypícháváním kořenů. Je to vytrvalý plevel, který tvoří... celý příspěvek > |  | Přemrzlá cuketa, 10.6.2012 Plodit samozřejmě bude i po přemrznutí. Některé květy jsou samčí - na pyl. Cukety vyrostou z těch samičích. Určitě se plodů dočkáte. |  |
 |
|
|
|