|
Příspěvky uživatele - 247.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vadnoucí výhony clematisu, 23.3.2012 Svěsí-li plamének najednou listy a výhony a ty začínají hnědnout a odumírat, je napaden „klematisovou chorobou“ - vadnutím plaménku. Je způsobeno bakteriemi, které ucpávají cévní svazky, takže výhony vadnou a odumírají.
Jakmile se objeví první... celý příspěvek > |  | Rakytník - za jak dlouho bude první úroda?, 26.1.2012 Dobry den, Lenčo,
ja mam predstavu takovou, ze bych si odstavnila bobulky, zamrazila je do kostek (jak jsou na led) a v zime bych si je pak pridavala do caje... Tot ma predstava, ale nevim, jak moc je realna :-) Kazdopadne, asi 2 rostlinky... celý příspěvek > |  |
|  | Rakytník - za jak dlouho bude první úroda?, 25.1.2012 Aha... tak to jste me trosku zaskocili, panove... Sklizen by mi nevadila, jsem clovek trpelivy a kdybych vedela, ze je to pro me zdravi, snad bych se i obrnila, ale jestli se tak moc rozrusta, to se mi vuuubec nehodi... Kazdopadne diky za... celý příspěvek > |  | Rakytník - za jak dlouho bude první úroda?, 25.1.2012 Dobry den, Ferdo
Rakytnik se pouziva hlavne na problemy spojene s kuzi - popaleniny, ekzemy, ale hlavne posiluje imunitu (coz je prave muj pripad). Rakytnik jako ovoce, ve smyslu, ze pujdu po zahradce a utrhnu si bobulku rakytnika si tezko, to... celý příspěvek > |  | Rakytník - za jak dlouho bude první úroda?, 25.1.2012 Dobry den,
chtela bych se zeptat, za jak dlouho po vysazeni rakytniku bych mohla priblizne cekat urodu. Vyrobky z rakytniku jsou ucinne, ale take velmi drahe, takze jsem si rikala, ze kdyz si koupim 1 samci a 1samici rostlinku, zasadim na... celý příspěvek > |  | Jak množit koniklec, 9.1.2012 Dobry den,
vim, ze je jeste hodne brzo, ale uz se sousedkou planujem, co si kdo na jare odkopne, a tak sme se dostaly na to, jestli lze odkopnout koniklec, nebo jestli se musi namnozit ze seminek...
Vite nekdo? Diky za odpoved, Teri. |  | Podzimní stříhání trvalek, 7.12.2011 Dobry den, Marcelko,
chtela jsem se Vas zeptat - ty rozchodniky asi myslite ty velke, ja je mam taky, taky jsem je nechala a nestrihala, ale mam je takove skarede, zlutohnede... sousedka je ma pekne, nevite, cim by to mohlo byt? Je pravda, ze jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|