|
Granny Smith, 20.1.2012 Taky zkouším tuto odrůdu uvidíme jestli budu mít úspěch
Jezdil jsem do sadu do rakouska a tam jsem tyto jablíčka ochutnal poprvé od té doby toužím vypěstovat je u nás tak uvidíme
M.F. |
 |
Liheň na drubež Bioska monoplast 60, 9.11.2010 zdravím, byl by jste tak hodný a vložil návod na výrobu vaší líhně? popř i nějaká fota?
předem moc děkuji a jsem s pozdravem
Martin
omorica@seznam.cz |
 |
|
 |
Lis na ovoce, 16.5.2010 Prosím poraďte mi, jak vyrobit lis na ovoce.
Děkuji za odpovědi |
 |
Dolmar PS 420 C, 9.12.2009 Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné nahradit pevnou řetězku za řetězku s prstýnkem na fóru se to řešilo ale nikdo na to neodpověděl jestli ano nebo ne a z jakého modelu.
Kolik příjde výměna pevné řetězky po opotřebení oproti prstýnku.
Je... celý příspěvek > |
 |
Partner P11577RD nestartuje, 10.5.2009 zkoušel jsem připojit přímo na svorky aku autovysavač, který jsem měl po ruce a ten fungoval... |
 |
Partner P11577RD nestartuje, 10.5.2009 Dobrý den, koupil jsem traktůrek P11577RD, poskládal rozložené díly, provedl celkovou kontrolu a zapojil akumulátor. Poté jsem otočil klíčkem, abych zkusil jestli "točí", vše se zdálo OK. Protože jsem doma neměl čerstvý benzín, odložil jsem... celý příspěvek > |
 |
Homelite 4016, 3.5.2009 Dobrý den dnes jsem řešil stejnou závadu pila jede na volnoběh pořád ve vysokých otáčkách není to benzínem homelitky mají ovládání plynu lankem a bovdenem problém je v tom, že na tom bovdenu jsou na konci plastové koncovky opatřené závitem a ten... celý příspěvek > |
 |
Lilie - skladovatelnost a způsob sklizně, 4.3.2009 Pozor, musíte mít na paměti, že cibule liií jsou stále "živé" nesmí uschnout. Nejsou to tulipány, které se před uložením suší!!! Nejlépe je je vybrat ze země v době, kdy lodyhy sesychají. Stoupnete si nad cibuli a opatrně uchopíte lodyhu a tu... celý příspěvek > |
 |
botritis listů lilií, 4.3.2009 K rozvinutí botritidy přispívá více činitelů. Lilie musí mít dobrou drenáž. V létě je zas problém vysoké teploty + deštivé počasí - zde je nutno preventivně provádět chemické postřiky a hlavně nesázet lilie po liliích. A docela se podceňuje moření... celý příspěvek > |
 |
Lilie v květináči, 4.3.2009 Já myslím, že je můžete dát ven, jenom si dávejte pozor na jarní mrazíky. Pokud jsou ještě nevyrašené a pod zemí, tak nezmrznou. |
 |
|
 |
lilie - sázení, 4.3.2009 Teď asi sázení do země v tom blátě nepřipadá v úvahu. Zasaďte ji do velkého květináče tak, aby nad špičkou cibule bylo tak 7 cm zeminy, bez ohledu na to, jak dlouhý je stonek a hlavně ji umístěte na světlo do chladna. půdu přitlačte a trochu zalejte,... celý příspěvek > |
 |
Snižování omezovacích zubů, 15.9.2008 Dobrý den broušení omezováků je velice jednoduchá věc i pro laika řetěz necháte na pile upnete do svěráku vezmete měrku a pořádný pilník myslím tím kvalitní husqvarna nebo oregon atd a zbrousíte až na měrku pozor na označení hard a soft hard tvrdé... celý příspěvek > |
 |
Výdrž motorů Brigss Stratton, 17.7.2008 Chci se zeptat, jak dlouho vám tyto motory případně Honda vydrží já osobně mám Brigss 5,5HP Quantum rok výroby 1996 a funguje perfektně žádný výbrus kroužky nic seču plochu 1300-1400m2 asi 8x za rok.
Šasi mám hliníkové jen kolečka jsou na tom... celý příspěvek > |
 |
Hnědé skvrny na rajčatech, 5.7.2008 Nyní se mi na ještě zelených rajčátcích utvořily vespod plodu hnědé skvrny, které jsou mokré a trochu propadlé. Nevíte, co to je? |
 |
zelené jezírko, 14.5.2008 Máme 500 litrové plastové jezírko, napustili jsme ho vodou, osadili 1 leknínem, 1 plavínem, 1 vodním hyacintem, 1 prustkou a 1 orobincem úzkolistým. Po 14 dnech jsem nasadila 6 malých koi kapříků cca 5 cm délky. Bohužel už za 14 dní je voda zelená.... celý příspěvek > |
 |