|
Příspěvky uživatele - 160.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozdrápané kmeny, 19.1.2012 Kmene ovocných stromov ničím neobaľujem. Vinič je predsalen teplomilnejší, najmä mladé sadenice. Mám v záhradke tiež množstvo zemných mravcov, ako snád každý. Keď ale na jar odbalujem z kmienkov viniča textíliu či staré noviny, okrem zafúkaného... celý příspěvek > |  | Termín výsadby česneku, 19.1.2012 Prepáčte. Teraz vidíte, že tiež nepozorne čítam. Ďakujem za podporu môjho názoru či sympatie, ale viac by ma tešilo, keby sa všetkým darilo a nielen s cesnakom. Môžeme sa každý pochváliť, poradiť, požiadať o vysvetlenie, ale keď už sa záhradkári... celý příspěvek > |  |
|  | Rozdrápané kmeny, 19.1.2012 Každý priedyšný materiál omotaný okolo kmienka je lepší ako nič. |  | Termín výsadby česneku, 19.1.2012 Zdravím Vás pane 19.98! Je to naozaj zábavné aj poučné, koľko dobrých myšlienok, dobrých aj nedobrých rad a koľko emócií až výbuchov zlosti vyvolá diskúsia o takej obyčajnej zelenine, ako je cesnak. Demagógiu a netoleranciu odložte stranou. Každý... celý příspěvek > |  | Rozdrápané kmeny, 19.1.2012 Zdravím Vás Mirku! Náš kocúr Úško, ktorý spáva v záhradnej šope, si s obľubou brúsi drápky na kmeni čerešne. Zatiaľ som nepozoroval, že by jej to škodilo. Keď sa ale pustil aj do kmeňov pergolovej révy (Rhea) a predrápal sa až na tvrdé drevo, tak som... celý příspěvek > |  | Termín výsadby česneku, 19.1.2012 "A nikomu zasazený česnek neraší v prosinci a nehnije sklizený v lednu." Martine, asi by to chcelo pozornejšie čítať, čo píšu ostatní, nie iba p.PP. Práve tí čo, im teraz vylieza vnať, sadili priskoro. Otázka hniloby tiež súvisí s termínom výsadby,... celý příspěvek > |  | Tzv. sloupové ovocné stromky - např. jabloně, 19.1.2012 Dobrý deň! Pripájam sa k názoru ohľadne prevrúbľovania hlboko zakorenených jabloní. Pomalu rastnúce podpníky s pozitívnym vplyvom na kvalitu a vyfarbenie plodov bohužiaľ plytko korenia a vyžadujú kvalitnejšiu agrotechniku. Keby ste sa rozhodol staré... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|