|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kaktus - jak ho zachránit?, 12.1.2013 Pokud by ten spodek byl měkký a kaktus by začal hnít, musela by se odříznout zdravá horní část a nechat několik dní zachnout. Je dobré na ní asi pod úhlem 45° seříznout žebra, aby se při zasychání trny nekroutily směrem dolů. Po zaschnutí ho můžete... celý příspěvek > |  | Podivné chování kočky, 11.1.2013 Napadlo mne, jestli ho něco nebolí, od čeho si nemůže pomoct, tak jsem mrkla na net a tam píší, že bezdůvodnou agresi kocourů vůči čemukoliv může způsobovat buď již uvedené nějaké zranění nebo i vnitřní onemocnění např.ledvin a doporučují návštěvu u... celý příspěvek > |  |
|  | Poradíte mi název rostlinky?, 11.1.2013 Je to něco sukulentního (crassula?), v každém případě hodně světla, v zimě pokud možno nižší teplota a omezená zálivka. Hlevně nepřelít, uhnila by. Lída |  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 10.1.2013 Mohu říct, že mnoho zahrádkářů)u nás v osadě) se zas ke starým odrůdám vrací. Naše osada vznikla v r.1954, tehdy byly sázeny klasické odrůdy, které v pohodě rostly řadu let. Budoucnost osady byla nejistá, málokdo sázel nové stromky. Pak se podařilo... celý příspěvek > |  | Samice se nechtějí nechat připustit, 10.1.2013 Jen jeden (třeba blbý) dotaz - a dáváte samici k samci??? Nebo mu si zkuste přidržet. Ale jinak mi to připadá ještě brzy, my jsme vždycky připouštěli (venkovní králikárna) až začátkem února, aby se mladí narodili až po největších... celý příspěvek > |  | Kaktus - jak ho zachránit?, 10.1.2013 A co se vám na něm nelíbí? Stárne... Pokud je ta spodní část na omak tvrdá jako horní (nebo tvrdší), je v pořádku. Jedině, že by byla měkká (že by hnila), pak by se to muselo řešit. Lída |  | Zase růže, 10.1.2013 Sice si myslím, že nezakoření, ale zkusila bych to takhle: řízky namočit do stimulátoru, zasadit do květináče tak, aby ze země čouhalo jen 1-2 očka, zalít, přikrýt Pet lahví bez dna a bez uzávěru a nechat v té bezmrazé místnosti, občas zalít. Je to... celý příspěvek > |  | U vám také raší česnek?, 9.1.2013 Nemáte možnost přihodit trochu zeminy? Jinak zakrýt prý má smysl i třeba jen netkankou. Lída |  | Zasychání listů - pokojový jasmín, 8.1.2013 Dejte do podmisky keramzit nebo kamínky a vodu tak, aby květináč byl nad vodou, bude vám to zvlhčovat vzduch kolem rostliny. Lída |  | Poznáte rostlinu?, 8.1.2013 Souhlas, kohoutek... Lída |  |
|  | U vám také raší česnek?, 8.1.2013 HK, sázela jsem koncem listopadu, zatím neraší (Vekan), ale také mám obavy, aby to nedopadlo jako loni... To mi přežila cca polovina... Lída |  | Přesazení na jaře, 8.1.2013 Přesazovala jsem ještě větší - jen na dva roky trochu bržděný růst, teď už roste i plodí normálně. Ale chce to co největší bal a sestřihnout. Lída |  | Zapěstování koruny, 7.1.2013 Já bych to udělala úplně obráceně. Nechala bych ve spodním patře 4 výhony do kříže, sestřižené cca o 1/3 na rovnováhu, ostatní výš bych dala pryč kromě terminálu, který bych zakrátila asi o 20cm nad rovinou zastřižených větví. Chtěla jsem přiložit... celý příspěvek > |  | Likvidace krtků, hryzců aj, 7.1.2013  Takhle se chytají krtci ve Versailles ... Lída |  | Příprava půdy k osázení, 5.1.2013 Na jaře půdu jen urovnám, provzdušněná je dostatečně, pokud byla přes zimu v hroudách. A dalším obracením by se na povrch dostala stejná vrstva zeminy, co tam byla minulý rok... Lída |  |
 |
|
|
|