|
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 3.1.2024 Start s F1 uz som uplynulu sezonu vynechal kedze su zelene pri stopke a aj popraskane, a treba to stale vykrajovat. Dalsie osvedcene Bejbino vynecham uz asi tiez lebo su male a vacsinou vyuzivam paradajky na sparene a olupane na varenie omacok a... celý příspěvek > |
 |
Agzat po pridani plynu zhasne, 19.6.2014 Agzat jm4-002 |
 |
|
 |
Poznáte tohto škodcu?, 29.5.2014 Dakujem. Skusim. Napisem vysledok. |
 |
Bubnový filtr made in Škrovád, 3.3.2014 Zdravim. Este mam dotaz. Ten elektromotor ma iba 9w? Staci to? Kolko otacok/min? A na kolko otacok je sprevodovany? Nasiel som na nete 250w motor s tyristorovou regulaciou. Je to dobre riesenie, alebo by bolo lesie riesenie s prevodom cez remenicu... celý příspěvek > |
 |
Orangered, 28.12.2013 Ako hodnotíte pán Stano Orangered ktorý máte na Rubire z hľadiska odolnosti voči moníliovému usychaniu kvetov a výhonov a moníliovému hnitiu plodov? Jano
|
 |
Hodnocení meruňkové sezóny 2011, 28.12.2013 Ďakujem Vám pán Petr za prianie dobrých výsledkov s Leskorou, ako som už napísal pánovi Paľovi Leskoru som si vybral kvoli nenáročnosti na klimatické podmienky. Pán Boštička spomína okrem iných ešte aj odrody Veharda, Veselka,... celý příspěvek > |
 |
Hodnocení meruňkové sezóny 2011, 28.12.2013 Zdravím Vás pán Paľo, ja som v lete vyberal skorú odrodu marhule a veľmi pozorne som si čítal vaše príspevky o Leskore. Vyberal som medzi Leskorou, Radkou a Orangeredom. Zvážil som všetky pre aj proti a vybral som si Leskoru práve preto lebo je... celý příspěvek > |
 |
Vari - stavba vozíku, 27.12.2013 tahanie ci vozenie? |
 |
Domácí velkoplodá - jak se bráníte Šarce (PPV), 28.11.2013 Určite dám pán Stando vedieť, ale budem to zisťovať až na jar. Jano |
 |
Gabrovská se Bulharům povedla, 28.11.2013 Dobrý večer, chcem sa opýtať pána Vysloužila a pána Petra keby porovnali Gabrovskú a Annu Špath čo sa týka odolnosti voči šárke, monílii, plodnosti a chuti. Chcel by som zasadiť jednu z nich, ale neviem pre ktorú sa... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jahodník - světle zelené listy, 26.5.2013 Chyba horcik, alebo privela draslika. |
 |
Pěstování pohanky, 8.11.2012 Zdravim, neviete odkiaľ zoženiem semená na sadenie?Dakujem.N.K. |
 |
Motorová pila Alpina P680, 11.1.2012 Zdravim vas všetkych zaujala ma vaša debata o pilach aplina a stiga aj ked tieto značky neuznavam ale moj kolega v praci ma pilku STIGA sp 522 s firmi GGP Poprad a nevie si ju vynachvaliť robi sňou denne v tažbe hoci je to stary pan a robi len... celý příspěvek > |
 |