|
Příspěvky uživatele - 47.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Selektivní herbicid, 3.8.2012 Kolik je tam trávy a kolik jiné hmoty? Přesnou odpověď by měl poskytnout výrobce, (DowAgro) protože je to poměrně složitá otázka.
Vzhledem k tomu, že obsahuje mimo jiné clopyralid, a výrobce mi důrazně nedoporučil kompostovat přípravek se... celý příspěvek > |  | Proutěné ploty, 17.5.2012 jojo, souhlasím. Máme to sice zatím dva roky, ale je to rozhodně nejlepší alternativa zastínění hned po betonové zdi. Předtím jsme na drátěném plotě měli rákosovou rohož, byla polámaná po jednom roce.
Uvažovali jsme i o stínící plachtě, ale je to... celý příspěvek > |  |
|  | Proutěné ploty, 19.4.2012 Životnost je minimálně 15 let, bez ošetřování. A vypadá to super. |  | Skvrny na sazenicích rajčat – prosím o rychlou radu, 18.4.2012 Děkuji moc za reakci, ta poznámka o přílišné péči je trefná a zřejmě i dost pravdivá. Zkusím méně zalévat. Děkuji |  | Skvrny na sazenicích rajčat – prosím o rychlou radu, 18.4.2012  Na čerstvě přesazených rajčatech se objevilo poškození listů na jejich konci. Jsou pouze na děložních lístcích. Z desinfikovaného výsevního substrátu šly do zahradního, zalito Previcurem podle návodu. Je pravda, že některé se dotýkaly substrátu. Je... celý příspěvek > |  | Staří sousedé, 28.2.2012 Mám taky příběh. Je dlouhý, nebudu zdržovat. Shrnu to do dvou bodů: Lukáš zřejmě v této diskuzi hledal podporu a možnost se někomu svěřit. Takovou situaci znám, prožívali jsme ji velmi těžce. Za druhé jsem pak poznal, že spory jsou jen v životě jen... celý příspěvek > |  | Jaký je aktuálně u vás výskyt krtků?, 10.1.2012 Ahoj, u nás se začínají objevovat, poměrně invazivně. Asi jim teplá zima svědčí. Máte podobnou zkušenost, nebo spí...? |  |
 |
|
|
|