|
Ocún, 30.5.2013  Dobrý den na jaře Vám vyrostou listy pak začnou usychat a v září vyrostou květy bez listů, které uschly.
|
 |
Cibulky sněženek a bledulí, 27.5.2013 Zasaďte je už teď nebudou růst jako nahoru že by chtěly kvést ale budou v zemi zesilovat aby na jaře vykvetly.Udělejte si takové hnízda do kterých dejte až deset cibulek sněženek bledulí míň budete to mít na jaře moc hezké, ja mám v trávniku i... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Poznáte tuto rostlinu?, 25.5.2013 P.Josef Vy jste přece jedničkaDobrou noc. |
 |
Poznáte tuto rostlinu?, 25.5.2013 Liduš jsem se spletla samozřejmě jsem myslela čimišník a ne čilimník ten jsem taky měla ale vymrznul. |
 |
Poznáte tuto rostlinu?, 25.5.2013 P.Josef to je vyčerpávající odpověď, ale já jsem ho dostala a to od zahradníka, který dělá výsadby, já mu volala jak že se ten stromek jmenuje a bylo mě sděleno, že převislý akát, tak jsem to napsala.Podívám se na čilimmník i akát, ale pokud jsou si... celý příspěvek > |
 |
Poznáte tuto rostlinu?, 25.5.2013 Čimišník to není už jsem to zjistila, myslím že správně je to převislý akát. |
 |
Poznáte tuto rostlinu?, 25.5.2013  Zda je to rostlina to bych neřekla je to stromek mám ho taky ale název taky nevím foto mám ale lepší. |
 |
Vistárie - zakrslá forma Wisteria Amethyst falls, 24.5.2013 Já necítím nic snad až se ten květ rozvine, tak dám vědět. |
 |
Vistárie - zakrslá forma Wisteria Amethyst falls, 24.5.2013  Tak jsem šla vyfotit tu moji.Vloni jsem ji koupila v marketu byla vysoká 40cm a měla dva květy, a vyrostla do výšky dvou metrů neli více.Na zimu jsem ji obalila do netkanky, nevím zda ty výhony zmrzly nebo uschly tak jsem je ostříhala až kde to bylo... celý příspěvek > |
 |
Chorvatsko - jak se jmenují rostliny, 24.5.2013 Kytička v květníku bude nějaký druh chmele.Počkejte až přijde p. Josef. |
 |
|
 |
Půdopokryvné rostliny, 21.5.2013  Krásné barevné jsou floxy, ty tvoří koberce.
|
 |
Co je tohle za kytku?, 18.5.2013 To je kakost-Geranium. |
 |
Úrodný rok, 12.5.2013  Tak u nás dobrý nebude jsme pod vodou.
|
 |
Poznáte bylinku?, 11.5.2013 A mě to zase připadá jako šalvěj, i když šalvěj je taková šedivá. |
 |
Přesazení živého plotu z habrů, 7.5.2013 Pane Josefe,
děkuji moc za radu! Postupovali jsme dle vašich rad a všechny habry se ujaly!!! Díky moc :-)
Michaela |
 |