Příspěvky uživatele - 64.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záchrana pivoňky, 17.3.2012 Obsahuje fotku
Já taky přesazovala pivoňky, ale v září, to co jste vytáhla není pahýl ale kořen, taky se mně podařilo ho poškodit vše co jsem vyryla jsem taky zasadila, nemá se moc hluboko, ale tak jak byly, dnes jsem se dívala a už raší jen aby ještě... celý příspěvek >
Pnoucí fuchsie, 9.3.2012 Obsahuje fotku
Pnoucí fuchsie?Nemyslíte převislé tak ty se dají uchovat jako keříčkové.Já sestříhávám na podzim o jednu třetinu a na jaře zase jednu třetinu ještě je mám ve sklepě, ale jak se oteplí budu už přesazovat do nového substrátu a sestříhávat.A v úplné tmě... celý příspěvek >
Čilimník, 9.3.2012
Ano po odkvětu můžete zkrátit.
Růže a strom, 1.3.2012
Tak to nevím zda by se jí pod stromem dařilo růže potřebuje sluníčko.
Olověnec - jak pěstovat, 1.3.2012 Obsahuje fotku
Ano je to tak jak píše Lída zimu venku nepřežije.Já je vždy na podzim ostříhám a mám je v prádelně na jaře přesadím do nového substrátu a dávám ven až nehrozí mrazy.
Růže a strom, 1.3.2012 Obsahuje fotku
My pneme růže po uřezané koruně ořešáku je jště živý každý rok vyrazí větvičky které olamujeme.
Hokkaido - jaké má nároky na teplo?, 1.3.2012
Pocházím ze Severní Moravy, pěstovala jsem na záhonu z jedné rostliny jsem sklidila 7 plodů žádné nároky nevyžaduje. 
Zasychání děložních lístků, 26.2.2012
Zkuste postříkat Previcurem je to přípravek na padání rostlin a zasychání.Nehnojte na to máte čas až přesadíte do sadbovačů.
Durman přesazování, 5.2.2012
Na jaře seřezat, kvete na nových výhonech.Pohnojit cereritem a chce hodně vody.
Co je to za rostlinky?, 24.1.2012
Na prvním obrázku je calanchole, druhý nevím a na třetím je trnová koruna.
Jak množit koniklec, 9.1.2012
Pokud vím tak koniklec odkopnou a zasadit aby se ujal nejde, taky se špatně ujímá po přesazení, já přesazovala tři a dva se ujaly, nelépe je ho si vypěstovat ze semínek, ale moje zkušenost je, koupit si rostlinku.M.
Ibišek, 9.1.2012
Děkuji za radu, tak ho stříhat nebudu.M.
Ibišek, 8.1.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer, já si koupila ibišek v červnu pořád kvete má poupata, vím že se má teď ostříhat tak bych chtěla vědět zda ho mám ostříhat nebo ne.
Sněhová fréza Husqvarna, 9.12.2011
Sněhová freza Vega-651 kolísa v otáčkách a nejde na volný chod.Máte někdo zkušenost s tímto problémem?
Břečťan, přísavník a jejich vliv na zdivo domu?, 28.11.2011
Přejďte si dolů na diskuzní příspěvky a je tam příspěvek pod názvem: Jak se zbavit přísavníku na fasádě, tam to popisuji.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika