|
Příspěvky uživatele - 1.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ibišek, 20.9.2011 Dobrý den, před časem jsem dostala pokojový ibišek. Pořád nasazuje poupata, ale co mě zajímá je to, že mi ibišek pokaždé, když už začne poupě vykvétat, upadne a s ním zežloutnou tak dva listy. za týden je zase vše O.K. a týden mi zas poupata... celý příspěvek > |  | Celosia caracas, 20.9.2011 Děkuji za odpověď. Akorát mě překvapuje, že u každého listu mi roste nový květ, tzn. cca 200 květů... Petra S. |  |
|  | Yucca, 20.9.2011 Tohle mi yucca udělala taky, moc jsem zalívala... Teď zalívám tak dvakrát do měsíce a úplně jí to stačí a je spokojena. A taky je třeba, aby měla světlo. Petra S. |  | Celosia caracas, 19.9.2011 Dobrý den,
dostala jsem květinu s názvem celosia caracas. Na internetu není nic o této rostlině jen, že je to jednoletka a že po odkvětu už nekvete... Mně však kvete pořád už měsíc a u každého listu se mi vytváří nové krásné květy -šišky. Znáte... celý příspěvek > |  | Moření česneku přípravkem Merpan, 19.9.2011 Sulka je pořád v prodeji a pořád se vyrábí!!! Petra S. |  | Lze pěstovat česnek na stejném místě?, 19.9.2011 To lze vyčíst všechno na internetu. |  | Kukuřice, 12.9.2011 Já měla asi 10 rostlin v řádku a asi 10 řádků... Kukuřic bylo hodně, akorát jak jsem psala, nasadila jsem dvě odrůdy, což asi nedělalo dobře, že z té jedné byly klasy poloviční. Loni jsem zkusila taky jen asi 10 nebo 15 rostlin ve dvou řadách a bylo... celý příspěvek > |  | Kukuřice, 7.9.2011 Super, krása, takové jsem měla jen ty supersladké, no zkusím příští rok se polepšit díky :) Petra S. |  | Kukuřice, 1.9.2011 Dobrý den,
letos pěstuji podruhé kukuřice (poprvé však úspěšně), nasela jsem trochu supersladké kukuřice AGNES F1 - byla výborná, velká, slaďoučká. Vedle jsem nasela ADIKA F1 - bohužel byla o polovinu menší, sice stejně sladká, ale malá, některá... celý příspěvek > |  | Plesnivý česnek, 26.8.2011 Pokud budete česnek mrazit, hlavně ho nikdy nerozmrazujte!!! Ztratí sílu, chuť. Do jídla krájet přímo mražený! Petra S. |  |
|  | Máte už patizony a cukety na záhoně?, 5.8.2011 a prosím, co znamená, když mám dýni, jeden plod má v průměru asi 15 až 20 cm, ale ostatní plody začaly hnědnout a listy žloutnout. Poradíte mi prosím? Petra S. |  | Plisen rajcat?, 1.8.2011 Dobrý den,
tak my máme plíseň poprvé na rajčatech. A to jsme nikdy ničím nestříkali! A teď poprvé za několik let. Jak ve skleníku, tak venku, a to za 2 dny!!! Před dvěma dny tam nic nebylo a za dva dny taková spoušť, snad se bude dát co zachránit... celý příspěvek > |  | Pleteni cesneku do copu, 1.8.2011 Také jsem nevěděla, jak plést do copu cibule, a tak jsem to zkusila jako věneček z pampelišek a vypadá to zavěšené moc hezké. Díky za radu Petra S. |  | Létající škůdce, 27.7.2011 Josefe, Vy jste génius!!! Je to skutečně páteříček žlutý!!! Kdybych Vás znala, už máte u mě minimálně jedno pivo!!! Mockrát Vám děkuji za odhalení. Opravdu moc. Petra S. |  | Létající škůdce, 26.7.2011 Děkuji. Nejspíš to bude tedy bázlivec. Přitom mi to přijde nereálné vzhledem k tomu, že osivo bylo mořeno (SEMO) a navíc je všude psané, že pokud se střídají kultury plodin, tak že by se bázlivci objevit neměli. Nejsou prý ani žádné chemické postřiky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|