Příspěvky uživatele - 121.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Glejotok na maliníku?, 3.1.2012
 Druh nevím. koupila jsem je před 5lety v supermarketu na zkoušku. Jsou velmi dobré, podélné a voňavé, ale úroda je na nich menší než na těch, co rodí 2x. Kupovala jsem ZEVA I, II,III, a další jsem zapomněla, ale nevím, která je která. Není to... celý příspěvek >
Pane Vysloužil, nedostala jsem se k nafocení. Neměla jsem nabité baterky do foťáku. Uznávám, že moje terminologie je laická. Pak popíšu, k fotkám, co je stromeček. Možno je to v pořádku a jenom porovnávám mé maliny s těmi, co má moje maminka. Ty jsou... celý příspěvek >
Mám odrůdu, která rodí dva krát do roka a největší úroda je v září. Právě na této odrůdě mám ty nádory. Právě, že nevím, jak ji mám stříhat. Tak jsem ostříhala pouze konečky kde byly maliny. Někde jsem četla, že tyto maliny se nesestřihávají. Když... celý příspěvek >
Glejotok na maliníku?, 2.1.2012
Děkuji za odpověď. Vyfotím i ty nádory i stromeček.
Glejotok na maliníku?, 2.1.2012
Prosím zkušené o vyjádření, zda na maliníku může být glejotok. Malinám jsem nevěnovala žádnou péči, zanedbala jsem je a rodily jako divé v létě a na podzim až do listopadu dva roky po sobě. Myslím, že to byla nějaká z odrůd Zeva. Keříky vypadají... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika