|
Příspěvky uživatele - 11.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rychle rostoucí okrasný keř, 12.4.2011 Poraďte mi, prosím nějaký okrasný keř, kvetoucí, mrazuvzdorný, který rychle doroste výšky 1-2 metry a šíře 1 m. Díky předem. |  | Višeň z pecky?, 25.3.2011 Mám na zahradě asi 6 letou višni z pecky. Višně už měla, nebylo jich moc, ale nevím jestli proto, že není roubovaná nebo proto, že je mladá. Višně jsou dobré, velké. Má cenu ji pěstovat? |  |
|  | Jahody na textilní fólii, 13.10.2010 Taky mám zasazeno na textilii, jsem spokojená že nemusím plít a jahody nejsou plesnivé a špinavé, ale nejsem si jistá jak s hnojením. Posypat na textilii a nechat rozpustit, nebo se snažit zarýt to otvorů? Případně hnojit jen rozpustným hnojivem? To... celý příspěvek > |  | Jakou trvalku, keřík nebo trávu?, 8.10.2010 Díky, u růží mám i levanduli nebo šáter, ten taky vypadá hezky, ale zrovna v tomto místě bych potřebovala zakrýt průhled na trávník kvůli soukromí. :-) |  | Nejchutnější rajčata, 14.9.2010 Já jsem letos byla chuťově spokojená s rajčaty Bejbino a Pollicino, i když v tom letoštím počasí dost praskaly. Špatné není ani Perun. Ildi je chuťově dobré, ale z nějakého záhadného důvodu jsem měla na obou rostlinách velmi malou úrodu.... celý příspěvek > |  | Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 30.7.2010 Mirku, dokonale vyrovnaná povaha u NO??? Vy jste mě ale rozesmál, obávám se, že opravdu NIC nevíte o dnešním množení psů na kšeft. O vyrovnaných povahách NO by se možná dalo mluvit u psů, kteří se rodí ze speciálních chovů u Policie a armády, ale... celý příspěvek > |  | Proč nezrají rajčata na balkoně?, 30.7.2010 Letos jsem si pro jistotu dala i 3 rajčata na balkon, ostatní mám na zahradě. Podle mně by na balkoně měly mít lepší podmínky, přihnojuju je stejně jako na zahradě, víc zalévám, balkon je otočený na jih, svítí na ně sluníčko, nefouká a stejně jsou na... celý příspěvek > |  | Problem s rajcinami, 22.7.2010 Pokud tam ty boční výhony ponecháte, budete mít rajčata malá, rostlina se tím vysiluje. Pokud je odštípnete a i na hlavním výhonu ponecháte tak maximálně 6 vijanů, budete mít rajčata větší. Je to na vás. |  | Je to vodní včela?, 22.7.2010 Bodule opravdu bodá, ale znakoplavka?? |  | Zahradní minijezírko?, 21.7.2010 Prosím o radu. Ráda bych si založila ozdobné minijezírko s pár lekníny a potřebovala bych radu, jak malé může být, aby lekníny přežily aspoň od jara do podzimu. Ráda bych na to použila nějakou nádobu. Vodu můžu podle potřeby vyměňovat. Má být něco na... celý příspěvek > |  |
|  | Jak na žáby ve skalce, 20.7.2010 Myslím, že rada tu padla opravdu dobrá, v rukavici je vysbírat a odnést v kbelíku někam k vodě. Neváhala bych s tím a udělala to co nejdřív. Pokud máte k tomu odpor, jistě vám někdo pomůže (manžel, rodiče, kamarádi...). Rozhodně je to lepší a... celý příspěvek > |  | Prosím o identifikaci trvalky, 12.7.2010 Ještě, prosím o radu, co s ní po odkvětu. Ustřihnout?
Díky předem. |  | Koupání pro ptáčky na zahradě, 7.7.2010 Díky za vaše zkušenosti. Dala jsem nakonec větší těžkou glazovanou podmisku na pahýl stromu a naplnila vodou. Uvidím jak se osvědčí. |  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 23.6.2010 Stříkala jsem Sulkou a Syllitem, kadeřavost je snad na 50% listů, ale plodů je celkem dost a rostou. Strom jsem přihnojila. |  | Kadeřavost u růží?, 18.6.2010 Může to být pilatka, chce to postřik. |  |
 |
|
|
|