|
Příspěvky uživatele - 121.214
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odcházejímí všechny rostliny, 31.1.2012 Je to žalostné. Od začátku prosince bojuji s něčím, co mi ničí rostliny. Nejdříve jenom vadly, ale nebyly vysušené, nebo přelité, nebyly ani v průvanu, zimě, nebo velkém teplu. Nekoupila jsem ani nový květ. Pak jsem zjistila, že je něco vysává. Dala... celý příspěvek > |  | Samosprašný rakytník, 18.1.2012 To také znám, ale bolí mne prsty a nemám sílu ždímat pytlík. Zkoušela jsem i to přes sítko, ale je velký odpad. Muchovník si také nechám. Našla jsem pro arónii jiné místo. |  |
|  | Samosprašný rakytník, 17.1.2012 No, myslím, že vzľadom na vek kríka asi vymením muchovník za aróniu. Mala som ho prvý rok a hneď rodil.Veľkosťou sú podobné a muchovník dám do lesa. Ľudia zo sídliska ho oberú.Nejaké kŕčové žily sa začínajú objavovať, takže ak arónia obsahuje rutín,... celý příspěvek > |  | Samosprašný rakytník, 17.1.2012 Děkuji za radu. Ty semínka budu muset odzkoušet. Nerada lísuju šťávu. Lis se mi pořád ucpává. Jablíčka používám pro nadstavení hmoty i u jiných zdravých produktů. Ječtě používám na různé džemy i předpřipravenou třešňovou hmotu. Také je dobrá, hlavně... celý příspěvek > |  | Odcházejímí všechny rostliny, 16.1.2012 Mám obdobný problém. "Něco" mi napadlo pokojové rostliny v prosinci. Nejdříve vypadali jako když jim někdo vysává šťávu, ale nenašla jsem škůdce. Jenom byly postupně všechny lístečky neduživé, listy byly tenké, jako vysychajícíé, ale ne suché.... celý příspěvek > |  | Samosprašný rakytník, 12.1.2012 Ešte mám jednu otázku. Bolo mi doporučené robiť džem tak, že plody vysypem do pekáča, presypem cukrom a dám ich do rúry piecť. Priebežně mám miešať. Je to správny postup? Mám ho totiž aj na muchovník, a neviem, či si zo mňa niekto len vystrelil,... celý příspěvek > |  | Samosprašný rakytník, 12.1.2012 Tak som zabehla na záhradu zistiť, či tie malé plody možu byť ešte menšie. Zistila som, že mám odrodu LEIKORA. Plody sú kyslé. Ale na jeseň boli vyslovene nechutné, tak som myslela, že ešte nedozreli. Chcem z nich, v budúcnosti, robiť sirup, džem a... celý příspěvek > |  | Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 11.1.2012 Ďakujem za typ. Pokúsim sa kúpiť Anteu a dať ju mimo skleník. V Polabskej nížine by nemusela mať problém. Medzitým som objavila na stránkach záhradkárstva Klívia z Bratislavy papriku, ktorá by mohla odpovedať tej mojej, ale asi sa v tej dobe ináč... celý příspěvek > |  | Lilek černý, 7.1.2012 Již třetím rokem se nemůžu na zahradě zbavit lilku černého. Postivě jej stříkám, trhám a pořád odněkud roste. Donesla jsem si jej se zeminou z pole. Nezabral ani Roundap. Kolek let přežívá semeno v zemi?5Let? |  | Hnojení ovocných stromů, 6.1.2012 Já jsem při sazení stromu dala dovnitř kolem vykopané jámy "husí krk, kde jsem nahřátým hřebíkem udělala otvory. Konec jsem zatavila na kamenech z ohně. hadice mi trčí 10 cm nad povrchem země a slouží i na zalévání stromů. Uzavřela jsem ji korkovým... celý příspěvek > |  |
|  | Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 5.1.2012 Aká je to odroda papriky ktorú pestujete v skleníku? Može sa pestovať aj volne v záhrade v nížinatej oblasti? Z detstva si pamatám z konca sezóny papriku, ktorú vozili od maďarských hraníc a pálila ako čert, ale keď se dali preč rebrá a dužina sa... celý příspěvek > |  | Glejotok na maliníku?, 5.1.2012 Připojila jsem pod text ze 3.1.2012 obrázky vzhledu mého maliníku. Zatím jsem obrázky nevkládala, takzže se mi uložili jinde a text jsem nenašla. Obrázky jsou z maliníku rodícího 2x s hlavní úrodou v září. Mám teda všechno s "nádory" ostříhat pod... celý příspěvek > |  | Samosprašný rakytník, 4.1.2012 Máte pravdu. Povodne som ich chcela prepliesť. Syn ich stihol presadiť skor. Ale aj tak som sa bála, že keď im bude kmeň mohutnieť, tak nebudú mať dosť miesta. Nech sa netrápia. Ale vy padá to dobre. Samicu mám pod svahom, je mladšia o rok a medzi... celý příspěvek > |  | Glejotok na maliníku?, 3.1.2012 Psal to pan Vysloužil. Nevím, jaká je to odrůda, také je ze supermarketu jako pokus, ale má velké výborné, velké plody, je jich mnoho a ty šlahouny byly letos poprvé tak velké a tlusté.Také jsme se divili. Ale sousedi měli co obírat. Loni jsme vedle... celý příspěvek > |  | Samosprašný rakytník, 3.1.2012 Pán Paľo, ste ešte na príjme? Reagujem s časovým posunom na rakytník. Samec aj samica rakytníka sa ujali a rastú vedľa seba 20 cm ako stromky s nízkou korunou. Okolo koreňov mám trávnik. Rakytník zarodil. Plody som chcela obrať za mrazu, ale ostala... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|