|
Příspěvky uživatele - 94.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Termostat do skleníku, 17.7.2012 Poradíte mi prosím někdo? Chtěl bych dát do skleníku dlouhého 6 m k jednomu štítu nahoru pod hřeben ventilátor, který by tlačil do potrubí nasávaný teplý vzduch směrem k záhonům, který by byl následně veden v tzv. husím krku (po 3 v každé... celý příspěvek > |  | Slepice sedí nejí nepije - nevím co s ní je, 16.2.2012 Jéééé tak to je super, ste mi udělali radost. Tak už jen ted sehnat někde vajíčka, kohoutka nemám tady kde sehnat od sousedů, tak se pokusím nekdě o vajíčka doufám že se mi to povede že bude někdo z okolí Domažlic ochotnej mi prodat pár... celý příspěvek > |  |
|  | Slepice sedí nejí nepije - nevím co s ní je, 15.2.2012 Dobrý den mám 11 slepic a jedna mi už týden jen tak sedí v kurníku ani moc nejí, nepije, zkoukla sem jí a nic sem viditelního nezpozorovala, Sedávala i na podkladkách ale tý sem jí vzala (asi to byla blbost) jiná slepice když snese vejce tak ji... celý příspěvek > |  | Skleník ze dřeva, 31.12.2011 Používám již 25 let různé pařeniště, vždy s dřevěnou konstrukcí. Zásadně nemořím. Životnost spodního dílu, který je celou sezonu (v zimě dávám pryč) v trvalém styku se zemí, vlhkostí a rozkládajícím se travním mulčem je opravdu jen na roky... celý příspěvek > |  | Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 31.12.2011 Chtěl jsem se zeptat v duchu úvodního příspěvku, má někdo zkušenosti s pařeništěm. Používám jich několik doma vyráběných (dřevo, folie, sklo), ale poohlížím se po profesionálních výrobcích. Z důvodu přemístitelnosti a hlavně velikosti (1,5 x... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|