|
Příspěvky uživatele - 54.27
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jmelí, 8.1.2013 Samozřejmě, že utrhl. E | | Jmelí, 8.1.2013 Manžel mi z Mikulova dovezl před vánocemi jmelí, které utrhla na keři šípkové růže. Elena | |
| | Achocha - Ačokča, 29.12.2012 Vypadá to prudce jedle, mňam. Taky přidávám do různých zeleninových směsí i salátů, do čalamády... Elena | | Achocha - Ačokča, 29.12.2012 Nezaštipuji, větví se sama jako blázen. Dvě rostliny někdy koncem července. | | Neznámá kytka, 22.11.2012 Já si vzpomněla jen na sněhovou vločku a zdejší vyhledavač mi ji nechtěl najít. | | Neznámá kytka, 22.11.2012 Snad se mi podaří vložit adresu příspěvků. Elena
| | Neznámá kytka, 22.11.2012 Lído, to je "sněhová vločka", kterou jsme hledali loni i předloni, já ovšem znovu jméno zapomněla a tady nějak nemůžu dohledat. Elena | | Zvuková indikace rozsvíceného světla ve sklepě, 13.11.2012 Není mi sice 80, ale stabilně jsem zapomínala zhasínat ve spíži a "kompotovém" sklepě, synátor na dveře nainstaloval ledničkový vypínač - volaako propojeno se světlem a nemá to chybu - ovšem samo, že svítí pouze při otevřených dveřích. Nebylo by... celý příspěvek > | | Využití vylisované jablečné drti, 5.11.2012 Taky končí jablečná drť v kompostu i když máme prasata - jablka žerou, ale drť ani náhodou, slepice trochu a potom ji také nechávají ležet . E | | Co je to za kytičku?, 2.11.2012 Rajčenka - tamarillo. Máte krásný exemplář | |
| | Břečťan, přísavník a jejich vliv na zdivo domu?, 9.10.2012 Přeroste, ale bude mu to trvat delší dobu. | | Samec nechce skákat, 6.10.2012 Zkuste přidat do krmení listy z celeru, petržele. | | Jak zpracovat zelená nedozrálá rajčata?, 5.10.2012 Zavařujeme s feferonkami do okurkového nálevu, příloha k masu pro toho, kdo má rád ostré. Dají se nakrájeto do čalamády. Vygůglit rcp. na "marmerládu", naposledy ji dělala moje maminka, rcp. bohužel, nemám. Byla mňam do perníku. Elena | | Co právě sklízíte v r. 2012?, 5.10.2012 Syn jel kolem sadů Brťov-Lipůvka a říkal jaká sklízeli nááádherná jablka. U nás v Brně u jablek taky dobrý, ještě jsou na stromě zvonkové, kalvily, ontaria. Jonathany, šampaňskou ren., matčina a nějaké noname jsme sklidili minulý týden, nestříkáme,... celý příspěvek > | | Elena, 30.9.2012 Docela se vždycky vyděsím, co, že jsem provedla. Ale važně, koupili jsme moji jmenovkyni před dvěma roky, chtěli jsme nějakou pozdnější. Loni se tvářila, že se jí u nás nelíbí, že vlastně jedna Elena na zahradě stačí, ale letos konečně nějaké... celý příspěvek > | |
|
|
|
|