|
Příspěvky uživatele - 54.27
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Stará (ne)známá jablon, 13.10.2011 Chybička se vloudila - foto předchozí je kdouloňový keř, ještě jeden pokus. E | | Stará (ne)známá jablon, 13.10.2011 Naše letošní Krasokvěty jsou ještě na stromě, chuť zajímavá - jasně, jablka šťavnatá, některá ještě nemají správnou žlutou barvu. Elena | |
| | Cydonia oblonga - kdoule, 27.9.2011 doufám, že nás přes "zahradu" a foťák vezmete sebou. Elena | | Prosím o radu, 26.9.2011 Klejicha hedvábná - nedozrálé semeníky. Elena | | Palírny (oficiální) a jejich kvalita, 23.9.2011 Nedělám reklamu, uvádím jen vlastní zkušenost. Pálíme již několik let větší množství v Šebrově, menší - 50 - 150 l v Boskovicích (tam lze také nechat založený kvas a oni pohlídají, taky moštují) - naprostá spokojenost. Elena | | Odruda?, 22.9.2011 No, to je to, co já nevím. Od nepamněti prostě "rybízlák" a, bohužel, už není koho se zeptat. Taky jsem ale přemýšlela zda podle barvy, doby zrání, místa pěstování původního stromu či nakyslosti, nevím. Ti, co je znali u svých rodičů nebo... celý příspěvek > | | Odruda?, 21.9.2011 "Rybízláky" většinou u nás dozrávají před Průsvitným, odrůda je stará víc než 50 let. Všem moc děkuji. Elena | | Odruda?, 20.9.2011 Pane Josefe, díky. Elena | | Pernetya, 20.9.2011 Pernettya murconata - plody údajně nejedovaté, dorůstá v dobrých podmínkách až 1 m, někde uváděna jako synonymum pro gautheria murconata - libavka hrotitá (zašpičatělá), na rozdíl od libavky poléhavé ve většině oblastí u nás nepřežije zimu. Snad více... celý příspěvek > | | Lečo zavařené a zkažené, 8.9.2011 No, mne to zarazilo docela dost, že zvláště některá nová víčka jaksi "nechytají". Přemýšlela jsem zda to není rukama (zavařuji již docela dlouho) a nebo zda nejsou na vině sklenice - napadl mne jemný "obrus" při otvírání... celý příspěvek > | |
| | Meduňka, 8.9.2011 Já si stříhám. Zatím nevymrzla. Elena | | Kdo mi zabíjí slepice?, 8.9.2011 No, on by to mohl být i potkan, to jsou taky pěkný bestie. Elena | | Nenarocna Pokojova rastlina, 31.8.2011 Může být např. tchynin jazyk, kořenokvětka, lopatkovec - zkuste vlevo do vyhledávání zadat "pokojové květiny nevyžadující dostatek světla", najdete další tipy. Elena | | Prosím poradí někdo, 27.8.2011 Mám takový pocit, pokud mne brýle neklamou, že o chorobu nejde, ale o příživníka. Bude to pravděpodobně nějaký druh červce - vlnatka? Odstranit opatrně, nějlépe šťárátkem do uší, postříkat Mospilanem v nižší koncentraci. Elena - P.S. asi více... celý příspěvek > | | Rajčatová šťáva, 20.8.2011 Rajčatovou šťávu dělám podobně, rajčata nakrájím, osolím, povařím, prolisuji, šťávu naplním do sklenic, zavíčkuji, zavařím. Používám na omáčky a polévku. Kamarádka dělá stejně a její mažel to popíjí celou zimu. Moje maminka šťávu odpařovala do husta,... celý příspěvek > | |
|
|
|
|