Příspěvky uživatele - 54.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kari lístky, 21.11.2011
Zkuste citrusáře nebo vygůglujte "muraja" - nevím, zda je to ta samá, ale prodává např. zahradnictví Kruh. Elena
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 16.11.2011
Do Čtyřlístku nejezdíme, Šebrov je docela dražší než býval, spokojenost se zahradnictvím U Mašků v Kr.Poli (občas prodavač stromků je trochu mimo - na jaře si trochu pletl pojmy, teď na podzim jiný a super), spokojenost a dobré reference i od známých... celý příspěvek >
Neznámá květina z Kréty, 13.11.2011
Pokus č. 2 - chitalpa. Co Vy na to, pane Josefe? Elena
Rok splněných přání, 9.11.2011
Pro pana 134.38 cituji z komentáře k článku "Štěpování ořešáku v amatérských podmínkách", který vyšel v letošním únorovém Zahrádkáři: "... Pokud přesto někdo trvá na zachování "svého stromu", pak je možné po předchozí dohodě s panem Bc. Miroslavem... celý příspěvek >
Paní Lído, děkuji, jste pašanda, máte trpělivost nebo víte jak hledat. Já nenašla, ale stromek už je zasazený. Ořešák jsme nekoupili, ale máme švestku mou jmenovkyni. Taky splněné přání - syn moc chtěl pozdní švestku. Snad bude dobrá. Elena
Sázení ořechů již neriskuji, 3 x to nevyšlo a ztratit zase několik let? A navíc, tolik místa opravdu nemáme. E
Neznámá květina z Kréty, 9.11.2011
Vždyť jsem si to myslela, ale za vytažení nahoru to stálo. Třeba se někdo trefí. E
Název staré odrůdy, 9.11.2011
U nás, Brno, možná jsou o trošku dřív. Je pravda, že případné otlačeniny, naraženiny, nemokvají, nehnijí. Vybíraly se u nás z těch lepších padaných dokonce na uskladnění.
Rok splněných přání, 8.11.2011
My jsme si letost udělali radost konečně koupenou hodně rannou meruňkou Karola, na první pokus na jaře kdy mi jako nejskorejší byla nabízena Bergeron jsme si koupili Velkopavlovickou (víme, že raná není), angrešty Prima a Invicta jsem teď zjistila,... celý příspěvek >
Název staré odrůdy, 8.11.2011
No právě, na hromadě pod stromem, panenské na stromě do mrazíků nevydrží, tedy pokud nebydlíte např v Jeseníkách, kde mrzne prvně v půlce září. Můj táta vždy říkal, že panenky musí být otrhané do strojírenského veletrhu (ten bývá kolem 15. září). Mám... celý příspěvek >
Neznámá květina z Kréty, 8.11.2011
Při prohlížení starších Zahrádkářů (hledání vhodného cukrářského ořechu) jsem si vzpomněla na tento dotaz a zazdálo se mi, že by to mohla být Mackaya bella - teď si s tím tak jistá nejsem. Potvrdíte - vyvrátíte? Elena
Zamrazena zelenina, 8.11.2011
Mimo to, co píše paní Lída ještě dělám špenát, neseji zahradní lebedu, zvládne to přesevem sama po celé zahradě a na jaře je třeba uvolnit místo, likvidovat - povařím, přecedím, vymačkám, pomelu, zamrazím - totéž na podzim s novozélandským (čtyřboč),... celý příspěvek >
Jméno orchideje, 7.11.2011
Možná by to mohlo být dendrobium. E
Co je to za keř?, 7.11.2011
Samozřejmě té úzkolisté variantě. Prý jsou i u ní plody po dozrání jedlé, to jsem nevěděla. E
Co je to za keř?, 7.11.2011
St. by mohla být barva listů, neříká se jí také česká... jako dobrý olej? Elena
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika