Příspěvky uživatele - 54.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stará hrušeň - odrůda?, 24.1.2012
Ono je jich vícero, může být Šídlenka, Nagevicova... Zkuste vygůglut Speciální pomologie hrušní II. Budu velmi ráda dáte-li vědět, zda našli, našli a co. Díky. Elena
Ibišek, 20.1.2012
Rozinko, odměnil se ale krásně. Jste šikovná.
Termín výsadby česneku, 19.1.2012
Sázela jsem česnek koncem října, asi brzy, kupovaná sadba už je vyrašená, část jsem dala z našeho - neraší. Jsou vedle sebe, stejná půda, poloha, podmínky. Bude to vše jen o termínu?
Lilie - doprovodné rostliny, 17.1.2012
To je nááádhera, a určitě taky vůně.  Elena
Kde sháníte semena rajčat a okurek?, 13.1.2012
Opravuji Gengel. E
Kde sháníte semena rajčat a okurek?, 13.1.2012
Vloni jsem zkoušela sušit rajčata Šejk a byla taky dobrá, u nás, kupodivu, chytlo Ildi plíseň loni jako poslední, měla jsem zasazena dokonce Sláva Porýní, prý už nejsou in, ale spokojenost s rajčatovou chutí. Už jsem psala jinde, nekupuji jiná, než... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 13.1.2012
S Cuor di Bue mám podobnou zkušenost jako pan jirilan. Kdysi pěstovaná Býčí srdce byla chuťově výborná, velikostí vyrovnaná, v rostlině zdravá a silná. Tato Sevácká jsou i v rostlině mizerná, říkala jsem si, že chyba bude na mojí straně, ale s... celý příspěvek >
Jak množit koniklec, 9.1.2012
Honzo, vy jste šikovnej , díky, vyzkouším. Elena
Psa, nebo fenu?, 6.1.2012
My máme psa i fenku NO, pes je mazel a nebýt holky velitelky byl by z něj pes vítací - ta ho zpoza rohu řídí. Jinak jsme mívali vždy fenku a hlídači byly vždy super.  Je pravda, že pes rád občůrává (prý se to dá odnaučit v místech, kde... celý příspěvek >
Co vám právě kvete a raší, 3.1.2012
Zdeňku, Vy jste kouzelník nebo Mařenka?
Rozkvetlý Krvokvět, 1.1.2012
Ten je krááásnej. Elena
Odcházejímí všechny rostliny, 30.12.2011
Já bych to viděla jako odstrašující příklad důsledků přehnaného vánočního úklidu, při umývání oken delší působení průvanu a studeného vzduchu + přemokřené kořeny. Elena
Osvědčené druhy salátu pro pěstování na poli, 29.12.2011
My jsme spokojeni s celoročním salátem Lento, ale je to asi Moravoseed. Elena
Banánové jablko?, 29.12.2011
Víítku, hned po ránu ji mne potěšil (kdysi jsme si u hádání o Citronky potykali), krásné povídání o Krasokvětu. Žlutý zvonek, to je přesně ono, ale co potom Zvonkové, to by byl ještě větší chaos. Jasně, že by autory jinak asi nenapadlo psát o pěkném... celý příspěvek >
Stará lípa, 27.12.2011
Zrovna jako já teď posit -pocit.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika