|
Příspěvky uživatele - 54.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stará hrušeň - odrůda?, 24.1.2012 Ono je jich vícero, může být Šídlenka, Nagevicova... Zkuste vygůglut Speciální pomologie hrušní II. Budu velmi ráda dáte-li vědět, zda našli, našli a co. Díky. Elena |  | Ibišek, 20.1.2012 Rozinko, odměnil se ale krásně. Jste šikovná. |  |
|  | Termín výsadby česneku, 19.1.2012 Sázela jsem česnek koncem října, asi brzy, kupovaná sadba už je vyrašená, část jsem dala z našeho - neraší. Jsou vedle sebe, stejná půda, poloha, podmínky. Bude to vše jen o termínu? |  | Lilie - doprovodné rostliny, 17.1.2012 To je nááádhera, a určitě taky vůně. Elena |  | Kde sháníte semena rajčat a okurek?, 13.1.2012 Opravuji Gengel. E |  | Kde sháníte semena rajčat a okurek?, 13.1.2012 Vloni jsem zkoušela sušit rajčata Šejk a byla taky dobrá, u nás, kupodivu, chytlo Ildi plíseň loni jako poslední, měla jsem zasazena dokonce Sláva Porýní, prý už nejsou in, ale spokojenost s rajčatovou chutí. Už jsem psala jinde, nekupuji jiná, než... celý příspěvek > |  | Odrůda rajčete, 13.1.2012 S Cuor di Bue mám podobnou zkušenost jako pan jirilan. Kdysi pěstovaná Býčí srdce byla chuťově výborná, velikostí vyrovnaná, v rostlině zdravá a silná. Tato Sevácká jsou i v rostlině mizerná, říkala jsem si, že chyba bude na mojí straně, ale s... celý příspěvek > |  | Jak množit koniklec, 9.1.2012 Honzo, vy jste šikovnej , díky, vyzkouším. Elena |  | Psa, nebo fenu?, 6.1.2012 My máme psa i fenku NO, pes je mazel a nebýt holky velitelky byl by z něj pes vítací - ta ho zpoza rohu řídí. Jinak jsme mívali vždy fenku a hlídači byly vždy super. Je pravda, že pes rád občůrává (prý se to dá odnaučit v místech, kde... celý příspěvek > |  | Co vám právě kvete a raší, 3.1.2012 Zdeňku, Vy jste kouzelník nebo Mařenka? |  |
|  | Rozkvetlý Krvokvět, 1.1.2012 Ten je krááásnej. Elena |  | Odcházejímí všechny rostliny, 30.12.2011 Já bych to viděla jako odstrašující příklad důsledků přehnaného vánočního úklidu, při umývání oken delší působení průvanu a studeného vzduchu + přemokřené kořeny. Elena |  | Osvědčené druhy salátu pro pěstování na poli, 29.12.2011 My jsme spokojeni s celoročním salátem Lento, ale je to asi Moravoseed. Elena |  | Banánové jablko?, 29.12.2011 Víítku, hned po ránu ji mne potěšil (kdysi jsme si u hádání o Citronky potykali), krásné povídání o Krasokvětu. Žlutý zvonek, to je přesně ono, ale co potom Zvonkové, to by byl ještě větší chaos. Jasně, že by autory jinak asi nenapadlo psát o pěkném... celý příspěvek > |  | Stará lípa, 27.12.2011 Zrovna jako já teď posit -pocit. |  |
 |
|
|
|