|
Prilba k motorove pile, 18.2.2015 Je to jak píšeš. Až si říkám jak jsem tak dlouho mohl dělat bez rádia.. |
 |
Pila ktera vydrzi, 9.2.2015 To je dobrá volba. Taky ji vezmu až přijde čas... |
 |
|
 |
Prilba k motorove pile, 5.2.2015 Já se nehádám. Já jen že jsem ji chtěl kdysi koupit a na eshopech k tomu píšou že neni schválená pro práci v lese. Jen pro arboristy..
|
 |
Prilba k motorove pile, 4.2.2015 Někdy se tomu taky říká Dřevorubecká přilba.. |
 |
Prilba k motorove pile, 4.2.2015 Ta Petzl na odkazu nemá homologaci pro práci v lese. A jak tady píše kolega, taky moc nechápu že se tazatel neorientuje v základních věcech.Už ten název Přilba k motorové pile mě zabil. Nic ve zlým, ale přilba je na hlavu, tzn. na ochranu hlavy,... celý příspěvek > |
 |
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Tak co se týče zadní pružiny tak nejdřív byla tvrdě poddimenzovaná, ta praskla na podívání, za pár měsíců vymysleli tu s tou hadrou, ta praskala uplně stejně jen jsem v klidu dodělal šichtu, protože to logicky drželo při sobě. Třetí varianta už je... celý příspěvek > |
 |
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Tak jestli s ní špalkujete od rána do odpoledne pět, šest dní v týdnu celý rok a pořád dokola tak klobouk dolů.. |
 |
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Tak jestli neběhá v profi těžbě tak bude držet ještě hodně dlouho.. |
 |
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Už jsem tady někde psal že u nás ve Svitavách když servisuju pilu tak mě půjčí svoji. No a ona už je po facelitu. A já tam nechtěl jejich kulatej řetěz s krátkou lištou tak jsem tam chtěl svoji řeznou soupravu a byl jsem u toho když to na tu novou... celý příspěvek > |
 |
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Na prvních 560xp byla primárně 3/8,po dvou letech jsem koupil druhou a tam už byla 0,325. Nebyl problém si to přehodit zpátky na 3/8. Teď co je u nás v prodeji 562xp už se prodává 560 jenom s 0,325 kde nejde přehodit prstýnek na 3/8. Musela by se... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Paděleky, 14.12.2014 Jestli používáte helmu jenom na práci s křoviňákem tak stačí sluchátka bez přilby. V textu na webu firmy Lignus FM je všechno popsaný, ale z vlastní zkušenosti může napsat že rádio je dokonale slyšet i při tom nejbrutálnějším kácení a řezání.
|
 |
Paděleky, 14.12.2014 Ty sluchátka s rádiem jsou na každý ucho jinak tvarovaný. I celkově líp tlumí a co teprve když pustím rádio. Pilu samozřejmě slyším, ale je to luxus. Jsou teda těžší, ale to dá rozum že musí být.. Repráky, baterky atd.. |
 |
Paděleky, 8.11.2014  Přilbu mám od čtvrtka, ale kanystr prý až koncem roku.. |
 |
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 15.7.2014 Bez rukavic s motorovkou asi dělat jde, ale já si to bez nich v lese nedokážu představit.Nemyslím ty plácačky za dvacku na míchání malty nebo k čemu to je. :-) |
 |
Husqvarna 560XP model 2014, 3.6.2014 To napíšu moc rád. Je to Husqvarna Svitavy... Já před nima smekám. Když před dvěma léty začínali, vzájemně jsme si pomohli a dneska dělají víc než nadstandard.. |
 |