|
Jak se starat o cypřišek leylandův?, 8.3.2012 Děkujeme za informace, hodně lidí odrazuje od pěstování těchto cypřišů kvůli mrazům. |
 |
Bílý povlak na Kustovnici, 11.12.2011  Ještě jedna fotka... vlevo vzadu je za GOJI ještě réva, která napadená nebyla vůbec, přitom větve se částečně překrývaly |
 |
|
 |
Bílý povlak na Kustovnici, 11.12.2011  Zdravím, na keři 3 roky staré a prvně plodící Kustovnice čínské GOJI se mi na podzim objevil bílý povlak, jakási jemná jinovatka. Tak se většinou projevují různá padlí, ty však mají společné to, že vedou k uhynutí napadených rostlin.
Již jsem kdysi... celý příspěvek > |
 |
Pěstování česneku ze semen, 8.9.2011 Mám pacibulky na záhoně. Předpokládám, že je musím vybrat a za měsíc až dva zase zasázet. Je to tak správně? |
 |
Prosím poradí někdo, 28.8.2011 Skvrny jsou žlutohnědé, tvrdé a seškrábnout to nelze. |
 |
Prosím poradí někdo, 27.8.2011  Již několik let mám kaktus a nyní ho napadla nějaká choroba. Neví, prosím někdo oco jde a jak kaktus zachránit.Děkuji |
 |
Nejlepší křovinořez na trhu, 6.6.2011 Dobrý den,
Zkušenosti Stihl vs Mountfield (Oleomac od Mountfieldu)
Pracuji 3 léta s nejslabším strojem od STihl, bez jediné závady a problému, servisu.Naproti tomu mountfield po jedné sezoně vyžadoval 3 opravy. Stroje jsou cenově shodné, od... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktory Partner, 3.5.2011 Vlastním model P200107HRB a jsem naprosto spokojen že bych po 3 sezonách na 2000m zahrady + 4x ročně hřiště, něco krom oleje a filtru měnil, se mi nestalo.
je třeba pravidelně ostřit nože ne že by 20Hp nestačilo... celý příspěvek > |
 |
Zemní vruty pro kotvení plotů, 8.11.2010 Tak konkrétně do skály bych to moc rád viděl |
 |
Mc Culloch 130, 3.2.2010 Nevím jak pan J.S. přišel na to, že oleje HQ v poměru 1:50 odrovnaj motor po 2 nádržích???Nejvíc se mi líbí ten dodatek jak to olej Dolmar zachrání.Na H-55 jsem v začátcích používal M2T a to z neznalosti pak už celých 18 let olej HQ v poměru... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Olej stihl HP, 1.2.2010 Kupte si olej od HQ ten je kvalitnější. |
 |
Olej stihl HP, 30.1.2010 Včem je olej od Stihlu lepší než HQ oleje??? |
 |
Čím krmíte?, 27.12.2009 Mají krásný obal, to je vše, po dlouholetých zkušenostech vím.že Firstmte a Belcando jsou nejlepší co můžu psu dát a když na to nemáte tak krmte třeba ty levnější s pilinama. |
 |
Bio-olej Oregon, 19.11.2009 Zdravím, vím,že na téma bio-olejů je tady toho víc, ale zajímá mě konkrétně zkušenost v praxi s bio-olejem Oregon, Děkuji za rady.Ptám se protože jsem přešl na lištu a řetěz Oregon a je to v doporučení u lišty.Jinak používám strojní olej už 20 let a... celý příspěvek > |
 |
Čím krmíte?, 13.11.2009 Zdravím, chci jen upozornit, že nejsou granule jako granule a zajímavém je, že cenou se to poznat nedá.Jsou granule jako Purina, Hils,RC a kvalita ceně neodpovídá.Já osobně chovám Čivavu a Bernského salašnického psa a krmím Firstmate nebo Belcando a... celý příspěvek > |
 |