|
Rajcata - tak nam asi zmrzly - jak vytridit?, 15.5.2012 Zdravim, tak jsem se ukvapili a v nedeli dali ven rajcata. Jenze v pondeli rano -2,5° a ca 3/4 rajcat je pryc. Nektera vypadaji ze by se z toho mohly dostat, ale nejsem si zcela jist. Listy jsou napr. z poloviny povadle, u jine rostlinky shora... celý příspěvek > |
 |
Salinace a jaka dalsi nutna uprava vody?, 10.4.2012 Dobry den, obracim se na zkusenejsi s nasledujici radou. Budeme mit letos k dispozici bazen 7x4m vcetne salinace. Rad bych se dopredu zeptal na co dale davat pozor, co hlidat na vode (Ph?? apod). Co jsem zatim slysel, melo by se udajne v... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 5.12.2011 a jaky hnuj byste prosim doporucil? Diky. |
 |
Ktery bazen vybrat resp. jaky a z ceho?, 5.12.2011 Dobry den, obracim se na vas, jakozto zkusene bazenare, jaky byzen byste doporucili. Premyslim o velikosti ca 7 x 3 x 1,7 +- a tapu v tom, jaky bude ten vyhovujici. Jako moznost se nabizi tyto: 1) z termobloku a folie 2) z termobloku a DLW folie 3) s... celý příspěvek > |
 |
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 5.12.2011 Zdravim, mam jen nasledujici dotaz. Je dobre pri pestovani rajcat v kyblicich pouzivat kupovany substrat, nebo je to zbytecny "luxus" a stacila by kvallitni zemina? Nebo treba jen ornice z pole? Nerad bych zbytecne kupoval haldu pytlu... celý příspěvek > |
 |
Zaštípávání paprik a rajčat?, 28.2.2011 Pekny den, omlouvam se za zacatecnicky dotaz, ale pokousim se poprve v zivote pestovat papriky a rajcata. Papriky uz mam v raselinovych tabletkach jiffy ca 8cm vysoke. Zaslechl jsem ale o zastipavani, snad kvetu, ale nejsem si jisty. Otazka tedy zni,... celý příspěvek > |
 |
Chilli papričky - pěstování v květníku, 27.10.2010 Pekny den vsem! Mam nasledujici dotaz. Mam plod chilli (presne nevim jaky) nicmene bych rad zkusil vypestovat rostlinku. Pestovat chci pouze doma v kvetniku. Muj navrhovany postup: plod rozriznu a vyjmu seminka. Ty necham ususit ca tyden na papirovem... celý příspěvek > |
 |
Klikova hridel u Al-ko 530 BRH - prosim poradte, 27.7.2010 Zdravim, predem diky za tipy. Jsem z Plzenskeho kraje a vcera jsem byl u jednoho servisniho technika, ktery mi rekl, ze rovnani pro ne provadi jina firma a za ca 2500! Ta cena 700 se mi zda prijatelna. Za tuto cenu mi slibil srovnani i servisak ze... celý příspěvek > |
 |
Klikova hridel u Al-ko 530 BRH - prosim poradte, 26.7.2010 Zdarvim, tak se nam povedla se sekackou naramna vec. Asi se ohnula klikova hridel a sekacka ted neprijemne vybruje, ze to je v rukou citit jeste 15 minut po dosekani. Volal jsem do servisu a tam mi rekli ze to muze stat i 4000 (nova) nebo srovnani -... celý příspěvek > |
 |
Jetel a jitrocel - znici je Bofix?, 23.6.2010 Hezky den vsem, i kdyz jsem prohledal spoustu diskuzi na tema hubeni plevelu, nenasel jsem jasnou odpoved na to jestli na tyto "previty" (jetel a jitrocel) zabere Bofix. Koukal jsem i do navodu a ani jeden z nich zde nebyl uveden. Jelikoz... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pískování pomocí sypacího vozíku?, 25.3.2010 Hezky den! Tak premyslim, ze bych zkusil zapiskovani a napadl me sypaci vozik. Zkousel jste to nekdo? Ma to smysl? Prijde mi, ze by byl travnik pouze "pocukrovany". A to asi ztraci smysl. Nebo rozhazet pisek lenom lopatou? Budu rad za... celý příspěvek > |
 |
Jaky dvoucestny ventil pro hadici 32mm, 22.3.2010 Dobry den, rad bych poprosil o radu, kde a jaky dvoucestny ventil bych mohl pouzit k bazenovym hadicim o prumeru 32mm. Jde mi o moznost uzavreni vytoku a vtoku napr. pri cisteni filtrace. Predem dekuji. Jirka. |
 |
Kruhové fleky shnilé trávy v trávníku, 3.3.2010 Jeste me napada, ze by to mohla byt i paluška travní. Staci zadat do googlu nebo seznamu a vyhledate. Jirka. |
 |
Kruhové fleky shnilé trávy v trávníku, 3.3.2010 To je na 99,9% plisen snezna. Ty pavucinky o kterych mluvite tam byly jeste pred nedavnem. Vlivem i slunce a vysychani se pavucinky ztratily. mam ten samy problem, jako asi vetsina z nas a plisen v ruznem stavu denne pozoruji. Kde je jeste znacna... celý příspěvek > |
 |
Vertikutace na rocnim travniku?, 3.3.2010 Zdravim vsechny. Mam dotaz na vertikutaci. Mame minimalne rok stary travnik a ted na jare premyslim o vertikutaci. Travnik byl diky letosni zime take zcasti zasazen sneznou plisni a tak si i myslim, ze by mozna vertikutator mohl take pomoct. Radeji... celý příspěvek > |
 |